Med en mobilpung fra Gripgrab holder du din mobil fri fra regn og skidt på dine cykelture. Coveret tillader at du kan betjene telefon, uden at tage den ud af holderen. Mobilpungen giver dig også mulighed for at opbevarer kred…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 269,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med en mobilpung fra Gripgrab holder du din mobil fri fra regn og skidt på dine cykelture. Coveret tillader at du kan betjene telefon, uden at tage den ud af holderen. Mobilpungen giver dig også mulighed for at opbevarer kreditkort og ligende. Coveret er YKK vandtæt og har en vandafvisende lynlås. Endvidere betyder dette, at din telefon bliver beskyttet mod sprøjt og snavs, hvilket gør den uundværlige på regnfulde dage. Coveret er ikke beregnet til at nedsænke i vand. Designet på mobilpungen gør, at du let kan opbevarer den i dine lommer. 

Anvendelse
Mobilpungen beskytter din telefon mod vand og snavs. Derfor kan du roligt tage på cykeltur, selvom det regner. 
 
Specifikationer
  • Farve: Sort
  • Passer til Iphone 6/7/8 
  • Mål: (138,3mm x 67,1 mm)
  • Touch screen kompatibel
  • YKK® lynlås

Kvalitetniveau
GripGrabs passion er at skabe en vare og et sortiment, der opfylder behovet om en god komfortabel oplevelse til slutbrugeren uanset vejret. Derfor er komfort og beskyttelse af fødder, hænder og hoved lige netop indbegrebet af Gripgrab. Målet er at levere funktionelle kvalitetsprodukter til en god pris.

Vedligeholdelse
Mobilpungen kræver ingen vedligeholdelse. Skulle den blive beskidt, kan den tørres over med en fugtig klud. 

EAN: 5708486005315

Ingen anmeldelser af dette produkt.