Let og kompakt minipumpe fra SKS med teleskopfunktion, t-bar og holder til at montere på stellet, hvis stellet er forberedt montering af flaskeholdere. Pumpen er lavet i aluminium og hård kvalitetsplast og den passer til alle…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 169,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Let og kompakt minipumpe fra SKS med teleskopfunktion, t-bar og holder til at montere på stellet, hvis stellet er forberedt montering af flaskeholdere. Pumpen er lavet i aluminium og hård kvalitetsplast og den passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 6 bar/86 PSI, som er rigeligt til langt de fleste cykler. Her får man en god pumpe til prisen.

Anvendelse

Pumpen er en teleskop-pumpe som udmærker sig ved at udvide sig i længden når man pumper. Dette gør at man alt andet lige får mere luft ind pr. indsprøjtning af luft. Der er et pumpehoved og man konverteret den fra autoventil til almindelig ventil ved at vende indmaden i ventilen. På pumpen er der integreret et støvdæksel som man bør slå ned over ventilhullerne for at forlænge levetiden. Der medfølger holder til pumpen, så den kan monteres på stellet. Den er således god at have fast på sin cykel, da man så aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at man tager den med, når man parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • Et styk teleskopisk superkort minipumpe SKS Supershort med pumpeholder - bolte medfølger.
  • Pumper op til 6 bar / 86 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Længde: 162 mm
  • Vægt: 103 gram
  • Materiale: Aluminiumshylster og hård kvalitetsplast.

Montering
Pumpen har et såkaldt reversibelt hoved. Det leveres med hoved der bruges til autoventiler, men vender mand indmaden om så fungerer hovedet til almindelige- og racerventiler. Dette design er med til at beholde den minimalistiske funktionalitet.

Kvalitetsniveau
SKS har skudt papegøjen med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet integreret i produkterne. Dette bliver leveret med et godt skud af solide materialer og sikre teknologier, der kan vise vejen for den enkelte kunde. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gange i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. I ny og næ kan man også lige dryppe lidt syrefri olie i pumpehovedet for at forlænge pakningernes levetid.

EAN: 4002556307462

Ingen anmeldelser af dette produkt.