Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Det findes ikke en bedre pumpe. Denne SKS Spaero Double Action aluminiums minipumpe med T-type pumpegreb. Pumpen leveres med adapter som monteres på stellet, hvis stellet er forberedt til montering af flaskeholdere. Pum…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Det findes ikke en bedre pumpe. Denne SKS Spaero Double Action aluminiums minipumpe med T-type pumpegreb. Pumpen leveres med adapter som monteres på stellet, hvis stellet er forberedt til montering af flaskeholdere. Pumpen er lavet i aluminium, og dens unikke dobbelt pumpesystem hvor der presses luft i slangen både når der trækkes- og skubbes på pumpecylinderen. Pumpen passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, som er rigeligt til langt de fleste cykler dog ikke racercykler. 3

Anvendelse
Der er ét dobbelt pumpehoved som trækkes fri af pumpecylinderen og hovedet er forsynet med en slange som gør oppumpningen væsentligt lettere.  På pumpen er der integreret et støvdæksel, som forlænger levetiden på pumpen og dens pakninger. Der medfølger en holder til pumpen, så den kan monteres på stellet. Den er således god at have fast på sin cykel, da man så aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på, er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at du tager den med, når du parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.
Pumpen anbefales til almindelige cykler og mountainbike.

Specifikationer

  • Model: SKS Spaero Double Action
  • En højvolumen minipumpe med pumpeholder - bolte medfølger.
  • Pumper op til 5 bar / 73 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Længde: 241 mm
  • Vægt: 159 gram
  • Materiale: Aluminium samt hård kunststof

Montering
Pumpen har et dobbelt hoved med bøjelig udtræksslange. Pumpen kan anvendes til alle cykel ventiltyper og er let at montere på cyklen ved blt at anvende pumpeholderen som medfølger og passer til montering i gevindbøsningerne som der er på de fleste typer cykler i dag.

Kvalitetsniveau
SKS er et kvalitetsmærke, hvor komfort og funktionalitet er gennemgående i produkterne. Her bliver solide materialer og solide teknologier benyttet til, at kunne opnå et niveau, hvor alle kan være med uden at blive taget med bukserne nede. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang imellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt, at du bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. I ny og næ kan du også dryppe lidt syrefri olie i pumpehovedet for at forlænge pakningernes levetid.

18-06-2018
Når først man lige har gennemskuet, hvordan den fungerer optimalt, så er den rigitg smart :) Den er meget let at pumpe luft i dækket med - kan klart anbefales.