Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne Compact minipumpe er en af Pros mest populære cykelpumper. Minipumpen har magnetisk lukning og er utroligt let og kompakt. For at gøre det let at have den med på cykelturen medfølger der beslag…
Læs mere
Tilbudet udløber 08-12-2019
Vejl.: 99,00 Før 89,00
DKK 88,11
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Compact minipumpe er en af Pros mest populære cykelpumper. Minipumpen har magnetisk lukning og er utroligt let og kompakt. For at gøre det let at have den med på cykelturen medfølger der beslag, så du kan montere pumpen på din cykel - f.eks. ved siden af din flaskeholder. Så er det let at have pumpen ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Den smarte minipumpe lever et godt tryk på hele 8 BAR/160 PSI. Den er lavet i et let men særdeles holdbart resin-materiale i en høj kvalitet.

Anvendelse
Når du er på tur eller er ude at træne, er det en ekstra sikkerhed at have denne Minipumpe med dig på cyklen, så du altid er klar, hvis dit dæk mister lufttryk. Vægten er lav, så du ikke bliver generet af pumpen, og det medfølgende beslag, gør det muligt at placere den, så den ikke kommer i vejen eller tager plads i din cykel- eller sadeltaske.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Pumper op til 8 BAR / 120 PSI
  • Passer til racer- og autoventiler
  • Magnetisk lukning
  • Materiale: Resin
  • Inklusiv beslag til montering

Kvalitetsniveau
Med denne PRO Compact pumpe får du en praktisk og velfungerende pumpe, som kan være dig behjælpelig på de lange ture.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gange i mellem, særligt hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. I pumpehovedet er der pakninger, der skal slutte tæt, og her kan du også med fordel dryppe lidt syrefri olie i ny og næ.

15-04-2019
Jeg er super tilfreds med varerne – og ikke mindst den virkelig hurtige levering … intet mindre end perfekt 😊