1 anmeldelser
Med denne Performance HP minipumpe fra PRO får du et beslag, så du kan montere pumpen på din cykel, f.eks. ved siden af din flaskeholder. Så har du altid pumpen ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Den smarte minipumpe l…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 219,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne Performance HP minipumpe fra PRO får du et beslag, så du kan montere pumpen på din cykel, f.eks. ved siden af din flaskeholder. Så har du altid pumpen ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Den smarte minipumpe lever et godt tryk på hele 11 BAR/160 PSI. Den er lavet i et let men særdeles holdbart aluminium i en høj kvalitet.

Anvendelse
Når du er på tur eller er ude at træne, er det en ekstra sikkerhed at have denne Minipumpe ved med på cyklen. Vægten er lav, så du ikke bliver generet af pumpen, og det medfølgende beslag, gør det muligt at placere den, så den ikke kommer i vejen eller tager plads i din cykel- eller sadeltaske.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Pumper op til 11 BAR / 160 PSI
  • Passer til racer- og autoventiler
  • Materiale: Aluminium
  • Inklusiv beslag til montering
  • Længde: 19 cm.

Montering
En fuld montering kan blot ske ved, at man benytter sig af medfølgende komponenter og beslag til en sikker montering.

Kvalitetsniveau
Med denne PRO Performance High Presure pumpe får du en praktisk og velfungerende pumpe, som kan være dig behjælpelig på de lange ture.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gange i mellem, særligt hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. I pumpehovedet er der pakninger, der skal slutte tæt, og her kan du også med fordel dryppe lidt syrefri olie i ny og næ.

EAN: 8717009368667

11-09-2019
Lækker og kompakt pumpe