1 anmeldelser
Minipumpe fra SKS med udtagelig luftslange som gør det lettere at pumpe svært tilgengægelige steder, og holder til at montere på stellet, hvis stellet er forberedt montering af flaskeholdere. Pumpen er lavet i aluminium og de…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 319,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Minipumpe fra SKS med udtagelig luftslange som gør det lettere at pumpe svært tilgengægelige steder, og holder til at montere på stellet, hvis stellet er forberedt montering af flaskeholdere. Pumpen er lavet i aluminium og den passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 8 bar/115 PSI, som er rigeligt til langt de fleste cykler. Hvis du har en racercykel og foretrækker en udtagelig luftslange er denne pumpe det rigtige valg i Spaero-serien.

Anvendelse

Der er et pumpehoved og den er beregnet til almindelige ventiler og racerventiler. På pumpen er der et integreret rum hvor slangen og pumpehovedet kan forsvinde i, når pumpen ikke er i brug. Der medfølger holder til pumpen, så den kan monteres på stellet. Den er således god at have fast på sin cykel, da man så aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at man tager den med, når man parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • En minipumpe SKS Spaero Sport Alu med pumpeholder - bolte medfølger.
  • Pumper op til 8 bar / 115 PSI
  • Passer til racer- og almindelige ventiler
  • Længde: 208 mm
  • Vægt: 110 gram
  • Materiale: Aluminium

Montering
Pumpen er simpelt designet og let at anvende. Pumpehovedet kan skrues på.

Kvalitetsniveau
SKS har i mange år leveret en god kvalitet til kunderne hvorledes, at komfort og funktionalitet bliver leveret på første række. Her bliver gode materialer og teknologier givet til en god pris således, at man på intet niveau bliver taget med bukserne nede. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gange i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. I ny og næ kan man også lige dryppe lidt syrefri olie i pumpehovedet for at forlænge pakningernes levetid.

EAN: 4002556539887

22-10-2017
Flot alu design, der desværre gør at pumpen “glider” i den medfølgende holder. Vil ikke anbefale den til MTB. Pumper perfekt.