Denne minipumpe fra SKS er udviklet med en holder til montering i stellet. Pumpen er lavet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, hvilket er rigeligt til bl.a. MTB og citybikes. He…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 55,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne minipumpe fra SKS er udviklet med en holder til montering i stellet. Pumpen er lavet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, hvilket er rigeligt til bl.a. MTB og citybikes. Her får man en god pumpe til prisen.

Anvendelse
Pumpen er kompakt designet og derfor let at have siddende på cyklen. SKS Rookie XL passer til alle ventiltyper, og der følger en støvhætte med til ventilen, som sikrer en længere levetid. Der medfølger holdere til pumpen, så den kan monteres på stellet. Minipumpen kan således sidde fast på cyklen, hvilket sikrer, at du har pumpen med på cyklen. Da pumpen er meget let at tage af og på, er den derfor også let at stjæle. Derfor anbefaler vi, at du tager pumpen af, når du parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • Minipumpe med holder - dog uden bolte
  • Pumper op til 5 bar / 73 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Længde 227 mm
  • Vægt: 120 gram
  • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast. Stempel og cylinder i stål
  • Farve: Sort

Montering
Pumpen har et såkaldt reversibelt pumpehoved, og man kan tilpasse hovedet til forskellige ventiltyper, du skal blot åbne pumpehovedet og vende pakningerne om.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet, og man får noget for pengene ift. andre pumper i samme prisklasse. Der findes dog dyrere pumper i bedre kvalitet og materialer.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil.

EAN: 4002556509347

Ingen anmeldelser af dette produkt.