Højtryksminipumpe med teleskopfunktion og T-håndtag fra SKS med holder til montering i stellet. Pumpen har en aluminiumskrop og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 10 bar/144 PSI, som er rigeligt. Cylinderen…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 259,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Højtryksminipumpe med teleskopfunktion og T-håndtag fra SKS med holder til montering i stellet. Pumpen har en aluminiumskrop og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 10 bar/144 PSI, som er rigeligt. Cylinderen har en større diameter og er derfor hurtig til at pumpe dækket op. Samtidig er der støvkappe til de to ventiludgange på hovedet og der er en låsemekanisme som gør pumpning let. Pumpen er ideel til el-cykler.

Anvendelse
Pumpen er kompakt designet og derfor let at have siddene på cyklen. Den passer til alle ventiltyper og der følger en støvhætte med til ventilen som sikrer en længere levetid. Den er således god at have fast på sin cykel, da man så aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at man tager den med, når man parkerer cyklen i længere tid.

Specifikationer

  • Minipumpe med holder - dog uden bolte
  • Pumper op til 10 bar / 144 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Længde 256 mm
  • Vægt: 182 gram
  • Materiale: Aluminium og hård kvalitetsplads
  • Farve: Sort, grå og metal.

Montering
Pumpen har et to lufthuller i pumpehovedet. Dette gør det utroligt let at anvende pumpen til alle slags ventiler. Samtidig er der låsemekanismen, som låser pumpehovedet fast til ventilen, så man undgår lufttab. Så bliver det ikke meget lettere,

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet og pumpen leverer hvad man kan forvente.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gange i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. I ny og næ er det også en god ide at give syrefri olie til pumpehovederne, da det modvirker at pakningerne udtørrer.

EAN: 4002556493820

Ingen anmeldelser af dette produkt.