Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne minipumpe fra PRO leveres sammen med et beslag til montering  ved flaskeholderen, således at du har mulighed for at montere pumpen, så du altid har den ved hånden, når du er på tur. Pu…
Læs mere
Tilbudet udløber 08-12-2019
Vejl.: 209,00 Før 189,00
DKK 167,31
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne minipumpe fra PRO leveres sammen med et beslag til montering  ved flaskeholderen, således at du har mulighed for at montere pumpen, så du altid har den ved hånden, når du er på tur. Pumpen giver et tryk på 11 BAR/160 PSI, og derudover er den produceret i aluminium, hvilket giver en let, stærk og holdbar kvalitet. 

Anvendelse
Minipumpen er yderst anvendelig at have med i dit kit, når du er på tur eller ude for at træne. Sammen med pumpen medfølger et beslag, så du kan montere pumpen ved flaskeholderen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Pumper op til 11 BAR / 160 PSI
  • Passer til racer- og autoventiler
  • Længde: 18 cm.
  • Vægt: 145 gram
  • Materiale: Aluminium
  • Inklusiv beslag til montering

Kvalitetsniveau
Med denne PRO pumpe får du en praktisk og velfungerende pumpe, som kan være dig behjælpelig på de lange ture. Teleskopminipumpen har et magnetisk lukkesystem, som forbedrer lukkemekanismen.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gange i mellem, særligt hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. I pumpehovedet er der pakninger, der skal slutte tæt, og her kan du også med fordel dryppe lidt syrefri olie i ny og næ.

10-09-2017
Overskriften beskriver en pumpe som kan yde 11bar. Hvilket jeg har købt efter. Efter jeg fik pakket den ud opdager jeg at specifikationen melder at den kun kan yde 8 Bar. Øv!