Blackburn Mammot 2 Stage er designet til den kvalitetsbevidste cyklist, der vil have en ultralet pumpe. Pumpen er den letteste model overhovedet fra Blackburn. Pumpen fylder minimalt, og passer lige ned i din jakkelomme, sadd…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 249,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Blackburn Mammot 2 Stage er designet til den kvalitetsbevidste cyklist, der vil have en ultralet pumpe. Pumpen er den letteste model overhovedet fra Blackburn. Pumpen fylder minimalt, og passer lige ned i din jakkelomme, saddeltaske eller ryglomme. Pumpens lave vægt skyldes en aluminiumskonstruktion, som pumpen er bygget ud fra. Dette betyder også, at pumpen er i et flot, minimalistisk design, og at det derfor kun handler om dig og dine kræfter, når uheldet er ude.

Anvendelse
Pumpen kommer med et twist greb ved pumper som sikrer, at de slutter sig tæt til omkring ventilen. Pumpen henvender sig til cyklisten, der hurtigt skal have luft i sin racercykel. Pumpen er også klar fra fabrikken, så cyklen kan pumpes med det samme. Pumpen er også udstyret med autoventil-funktion, hvor pumpehovedet blot adskilles og pumpegummiet vendes. Håndgrebet kan desuden foldes ud, så pumpen er langt nemmere at anvende.

Specifikationer

  • Pumper: Alle cykelventil typer
  • Pumpehoved: Anyvalve
  • Materiale: Aluminium pumpehus og cylinder
  • Kapacitet: 8 BAR/120 PSI
  • Støvlukkehætte ved pumpehovedet
  • Tilbehør: Monterings anordning med sikkerhedsstrop.
  • Monteres ved flaskeholder eller pålodninger i stellet
  • Vægt: 168 gram

Montering
Montering af cykelpumpen er super nemt, og sker blot ved at påsætte det medfølgende beslag ved flaskeholderen.

Kvalitetsniveau
Blackburn er et amerikansk mærke for den kvalitetsbevidste cyklist. Mærket stræber efter kvalitet, og har en stor respekt for materialer og funktionalitet. Blackburn tester alle deres produkter selv, så de kan klare de stramme krav i USA og Europa.

EAN: 768686677960

Ingen anmeldelser af dette produkt.