Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne SKS minipumpe er udviklet med udtagelig luftslange, som gør det lettere at pumpe svært tilgængelige steder. Derudover leveres denne pumpe også inklusiv en holder, som kan monteres på stell…
Læs mere
Vejl.: 279,00
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne SKS minipumpe er udviklet med udtagelig luftslange, som gør det lettere at pumpe svært tilgængelige steder. Derudover leveres denne pumpe også inklusiv en holder, som kan monteres på stellet, hvis stellet er forberedt til montering af flaskeholdere. Pumpen er udviklet i kunststof, og denne SKS Spaero passer til alle ventiltyper. Pumpen giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, som er rigeligt til langt de fleste cykler.

Anvendelse
Pumpen er udviklet med dobbelt pumpehoved, hvor den ene side er til autoventil og den anden side til almindelige ventiler og racerventiler. Der er integreret et rum på pumpen, hvor slangen og pumpehovedet kan placeres i, når pumpen ikke er i brug. Der medfølger en holder til pumpen, og dermed kan pumpen monteres på stellet. Ved at montere pumpen på stellet sikrer du naturligvis, at du ikke glemmer pumpen, når du skal på farten. Da pumpen er meget let at tage af og på, er den også en let genstand at stjæle. Derfor anbefaler vi, at du tager pumpen med dig, når du parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • En minipumpe SKS Spaero Alu med pumpeholder - bolte medfølger.
  • Pumper op til 5 bar / 73 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Længde: 215 mm
  • Vægt: 160 gram
  • Materiale: Kunststof

Montering
Pumpen har udviklet med et dobbelt pumpehoved, som gør det uhyre let at pumpe alle slags ventiler.

Kvalitetsniveau
SKS har taget begrebet om kvalitet i egen hånd, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret ind ad hoveddøren. Dette har givet firmaet et rum, hvor brug af robuste materialer og sikre teknologier kan opfange ethvert niveau med en service. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang imellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Olien er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Der sidder pakninger på pumpehovedet som skal slutte tæt. For at optimere levetiden på pakningerne er det vigtigt, at du bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. I ny og næ kan du dryppe lidt syrefri olie i pumpehovedet for at forlænge pakningernes levetid.

Ingen anmeldelser af dette produkt.