Denne minipumpe fra SKS leveres med en holder til montering på stellet. Pumpen er lavet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Denne Rookie XL giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, som er rigeligt til bl.a. MTB…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-07-2020
Vejl.: 79,00 Før 69,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne minipumpe fra SKS leveres med en holder til montering på stellet. Pumpen er lavet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Denne Rookie XL giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, som er rigeligt til bl.a. MTB og citybikes. Her får man en god pumpe til prisen.

Anvendelse
Pumpen er kompakt designet og derfor let at have siddende på cyklen. Den passer til alle ventiltyper, og der følger en støvhætte med til ventilen, som sikrer en længere levetid. Minipumpen er således sidde fast på cyklen, hvilket sikrer at du har pumpen med på cyklen. Da pumpen er meget let at tage af og på, er den derfor også let at stjæle. Derfor anbefaler vi, at du tager pumpen af, når du parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Minipumpe med holder - dog uden bolte
  • Pumper op til 5 bar / 73 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Længde 227 mm
  • Vægt: 120 gram
  • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast. Stempel og cylinder i stål.

Montering
Pumpen har et såkaldt reversibelt pumpehoved, hvor man for at tilpasse hovedet til forskellige ventiltyper blot skal åbne det og vende pakningerne om.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet, og man får noget for pengene ift. andre pumper i samme prisklasse. Der er dog udviklet pumper i bedre kvalitet og materialer, men disse er naturligvis også dyrere.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang imellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil.

EAN: 4002556509316

Ingen anmeldelser af dette produkt.