Når du cykler med et mekanisk bremsesystem, får du en alsidig og funktionel opbremsning på din cykel, der samtidig er holdbart og nemt at vedligeholde. Det fås også med en kabelbaseret kaliber, d…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 479,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Når du cykler med et mekanisk bremsesystem, får du en alsidig og funktionel opbremsning på din cykel, der samtidig er holdbart og nemt at vedligeholde. Det fås også med en kabelbaseret kaliber, der resulterer i en vedbarende opbremsning og performance. Disse skivebremsekalibre fra Clarks med Dual Piston, giver en høj opbremsning i en lav vægt, hvor der er indbygget justering af bremsekraften. Dual Piston betyder, at kaliberen bremser med et dobbeltstempel, der giver en bedre kontrol ved en eventuel bremsning.

Anvendelse
Clarks CMD-22 Dual Piston tilbyder et kvalitetssæt af skivebremsekalibre, der giver dig den kontrol over cyklen, som du har brug for under din cykeltur. Kalibrene sørger for, at du kan køre trygt og sikkert, mens den lette vægt ikke forstyrrer din præstation. På grund af kalibrene position på cyklens hjul, hvor den bliver holdt væk fra eventuelle skader og snavs, er den ideel til landevejs- og hybridcyklister. Der bliver dermed ikke nogle problemer med ekstra vægt og vedligeholdelse.

Specifikationer

Model: CMD-22
Farve: Sort
Dual stempel mekanisk bremsesæt - til for og bag
Testet til ISO 4210
Vægt: 268 gram (inkl. rotor)
Letvægts bremsesystem
Dual stempel - til mere kontrol
Indeholder:
2 stk. kalibre
2 x 160mm rotor
Montering
Skivebremsekalibre er nemme at montere, da de blot skal monteres på cyklens for- og baggaffel vha. bolte eller i kombination med en adapter for bremsekalibre.

Kvalitetsniveau
Clarks er et kvalitetsmærke, der yder stor respekt i cykelverdenen, grundet deres høje kvalitet og funktionalitet. Mærket har mere end 60 år på bagen, hvor de har serviceret professionelle og amatører, så deres præstation kunne nå det ypperste. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Clarks.

Vedligeholdelse
Det anbefales at rengøre sættet med sæbevand, isopropylalkohol eller blot en ren klud. Det anbefales derimod ikke, at bruge de bremserengørings- og støjdæmpningsmidler, der findes i forskellige butikker. Dette vil blot beskadige dem. Vi anbefaler desuden, at påsætte afstandsstykker mellem bremseklodserne når hjulet bliver afmonteret, så stemplerne ikke falder ud, hvis bremsegrebet skulle aktiveres.

EAN: 5021646041023

Ingen anmeldelser af dette produkt.