Der er ikke noget at sige til, at professionelle atleter anvender denne HyperVolt Plus fra Hyperice - den er nemlig både lydsvag, let at betjene og yderst effektiv mod muskelsmerter. Denne HyperVolt Plus version er til den pa…
Læs mere
Vejl.: 3799,00
DKK 3.799,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Der er ikke noget at sige til, at professionelle atleter anvender denne HyperVolt Plus fra Hyperice - den er nemlig både lydsvag, let at betjene og yderst effektiv mod muskelsmerter. Denne HyperVolt Plus version er til den passionerede entusiast, da den giver en endnu mere dybdegående massage, end den grå HyperVolt version kan give. Foruden den øgede kraft, indeholder HyperVolt Plus alle HyperVolts gode egenskaber. Gennem en stor kraft, ydeevne og variation, formår HyperVolt Plus at forbedre din mobilitet, ved at mindske stiv- og ømhed i kroppen - selv efter hårde og krævende træningspas. For at opnå en så præcis behandling som muligt, er HyperVolt Plus produceret med en avanceret sensorteknologi, som giver dig visuelt feedback i løbet af selve processen. Det betyder at den vil indikere om du er på lette niveau eller skal skrue op eller ned for intensiteten. På den måde får du mulighed for at opnå de bedste resultater, på den mest effektive måde. Processen som udføres via HyperVolt apparatet, hedder percussion terapi og har til formål at lindre ømhed- og stivhed i musklerne. Dette gøres for at opnå en langt bedre bevægelsesfrihed, da netop ømme og stive muskler med til at begrænse den væsentligt. HyperVolt er produceret med en patenteret Quiet Glide teknologi, som er udviklet i samarbejde med luftfartsingeniører. Denne teknologi har gjort det muligt at udvikle et produkt med stor kraft, som samtidig er så lydsvag, at den ikke virker forstyrrende for hverken dig selv, eller dine omgivelser. 

Anvendelse
HyperVolt Plus er super let at anvende og vejer kun 1.36 kg. Den ergonomiske udformning gør den behagelig at anvende, uanset hvor på kroppen du ønsker at massere. Det kan virke omstændigt at skulle bruge HyperVolt Plus apparatet - men det er det langt fra, da hvert punkt på kroppen kun kræver ca. 30 sekunders massage. Du opnår altså inden for ret kort tid en gennemgående massage med mærkbare resultater. Da apparatet øger blodcirkulationen i kroppen, er den oplagt til både opvarmning, restitution og efterfølgende ømheder, som følge af hårde træningspas. Sættet indeholder: Hypervolt apparat, applikatorsæt med 5 forskellige hoveder, oplader, samt et batteri.

Specifikationer

 • Hyperice massageapparat 
 • Model: Hyperice HyperVolt
 • Bluetooth
 • Farve: Sort
 • Størrelse: 254 x 179 x 64 mm. 
 • Vægt: 1.36 kg. 
 • TSA-godkendt til transport/rejser
 • Batteri:Lithium-ion-batteri
 • Batteritid: over 3 timers brug
 • Patenteret Quite Glide teknologi
 • Ergonomisk letvægtsdesign

Kvalitetsniveau
Svenske Hyperice er kendt for at producere massageudstyr til de kvalitetsbevidste atleter, som har brug for ekstra hjælp til at holde kroppen fri fra spændinger og triggerpoints. Deres produkter er lette at anvende og er ikke særligt tidskrævende heller. 
Døjer du kontinuerligt med smerter fra ømme muskler, så kan vi klart anbefalde denne HyperVolt Plus fra Hyperice. 

Vedligeholdelse
Dette produkt kræver ikke nogen form for vedligeholdelse. Produktet er med genopladeligt batteri, som skal oplades efter behov. Et fuldtopladet batteri vil holde til over 3 timers brug, alt efter intensitetsniveau. 

EAN: 852152004517

Ingen anmeldelser af dette produkt.