Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Som noget helt nyt kan man nu købe Reelight lygter med batteri i denne nye smarte model Reelight Go. Lygtesættet henvender sig primært til alle de cyklister der kører i byerne hvor man kun har brug f…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Som noget helt nyt kan man nu købe Reelight lygter med batteri i denne nye smarte model Reelight Go. Lygtesættet henvender sig primært til alle de cyklister der kører i byerne hvor man kun har brug for at blive set, da gadelygterne normalt lyser tilstrækkeligt op til at man kan se det der er nødvendigt for at cykle sikkert i trafikken. Lygten har lige (år 2013) vundet en indernational designpris fra Red dot design award, som er en af de største og mest anerkendte designkonkurrencer i verden. Lygten er Dansk design af KiBiSi.

Reelight GO lygten er gennemtænkt ned til mindste detalje og funktionalitet. Et unikt, enkelt og stilrent design i kombination med en smart funktionalitet. Den ene del af lygten fastmonteres på cyklens styr og eller sadelpind, mens selve lygten klikkes på ved hjælp af en magnet. Lygten tænder automatisk når den sættes sammen med lygteholderen og funktionen er sikret således at baglygten ikke tændes hvis man skulle komme til at sætte denne på lygteholderen foran på cyklen og dette gælder naturligvis også omvendt. Når For- og baglygte tages af lygteholderen, kan de sættes sammen ved hjælp af magneterne og det er praktisk når de igen skal findes frem fra lommen eller i tasken.

Lygten kan lyse konstant eller blink funktion og som standard er lygten sat til blink funktion. Man kan skifte til fast lys ved at skille lygten ad, dette gøres ved at twiste den foreste del af lygten fra den farvede del. Lige bag ved selve lygteglasset sidder en lille sort knap som kan skubbes til modsatte side for at skifte funktion. Samme metode, for adskillelse af lygten, anvendes ved skift af batterier.

Lygteholderen monteres uden brug af værktøj og udførlig monteringsvejledning følger med når du køber lygterne. Begge lygteholder passer til de gængse styr og sadelpinde (Diameter på 22 til 32mm) da de er lavet i et fleksibelt materiale.

Specifikationer:

 • Magnet tænd/sluk funktion
 • Blink eller fast lys
 • Visual synsvinkel på ca. 220 grader
 • Knap til skift mellem flash eller fast lys
 • Brændetid forlygte ved fast lys op til 28 timer og ved blink op til 330 timer
 • Brændetid baglygte ved fast lys op til 5 timer og ved blink op til 60 timer
 • Hver lygte bruger 4 x CR2032 batterier som medfølger
 • Flot og vandtæt design
 • Vægt pr. lygte ca. 50 gram med batterier
 • Mål for hver lygte: Længde 7cm og tykkelse 3,1 cm
 • Inklusiv lygteholder
21-09-2015
Helt fint. Dog fik jeg sort i stedet for lilla. Men det går nok, elv om lygterne ikke er til mig.
04-11-2014
Super lækkert design, smart montering og lækre detaljer. Desværre falder de af ved almindelig kørsel på asfalt. Da jeg kom hjem efter første tur, havde jeg ingen baglygte. Magneter er ikke stærke nok til at fastholde en cykellygte. Brug pengene på en anden model
15-09-2014
Et godt design, som fungerer. Jeg ville have nogle smarte og gode lygter, der ikke fyldte alverden. Og det opfylder disse. Dog er baglygten ikke særlig kraftig, hvilket er lidt skuffende.
09-04-2014
Super lækkert og smart lygtesæt!! Pendler - så det er super lækkert man kan have ordentlige lygter som er så hurtige og nemme at tage af og på når toget kører om lidt og man er sent på den!! Lysstyrken er meget bedre en normale diode blinke lygter og de er super nemme at montere også.
28-12-2013
plus: nemme at montere og transportere minus: 2 lygter ud af 8 ustabile lygter falder af ved høj fart og ujævnt underlag lysstyrke mindre end antaget (ej tjekket specs.), og væsentlig svagere end fx Smart Bike Superflash) Samlet: Kan ikke anbefales
11-12-2013
Gode lygter som er super nem at sætte på cyklen
11-12-2013
Det der let at montere og kvaliteten er også god. Fik dem leveret fra dag til dag og til en super pris.
03-12-2013
Gode lygter til at blive set. nem tænd/sluk. Flotte farver. Sættes på uden værktøj, alligevel ikke lette at stjæle.
26-09-2013
Nemt og enkelt. Flot design. Det virker bare. Følelse af ringe kvalitet i plastikken og indmaden. Er glad for varen.
24-09-2013
Hurtig levering og smarte/enkelte lygter :D