D. Light lygtesæt med batteri. Forlygten har 1 funktion og 1 LED pære. Baglygten har 3 funktioner og 5 LED pærer. Batterier er inkluderet. Lygterne er med klikbeslag til montering flere steder på cyklen.  AnvendelseLygten ka…
Læs mere
Vejl.: 149,00 Før 149,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

D. Light lygtesæt med batteri. Forlygten har 1 funktion og 1 LED pære. Baglygten har 3 funktioner og 5 LED pærer. Batterier er inkluderet. Lygterne er med klikbeslag til montering flere steder på cyklen. 

Anvendelse
Lygten kan anvendes til kørsel i byen, og til hverdagsbrug. 

Specifikationer

  • For og baglygte med LED
  • Forlygte med 1 funktion og 1 LED pære
  • Baglygte med 3 funktioner og 5 LED pærer (fast lys og 2 blinke funktioner) 
  • Dansk godkendelse
  • Batterier er inkluderet AAA
  • Klik beslag

Montering
Klikbeslaget gør det nemt at skulle montere lygterne på din cykel. Derved kan man nemt komme hurtigt i gang med at være synlig i trafikken.

Kvalitetsniveau
Med en lygte fra D. Light er du sikker på at få en kvalitets lygte til en skarp pris. D.Light's lygter er specielt designet til de danske vejrforhold.

Vedligeholdelse
I forhold til vedligeholdelse skal du være opmærksom på, at du skal huske at tørre dem af for mudder og vand, så lygtesættet bibeholder sin evne til at lyse for dig.

EAN: 5712934001774

16-09-2019
Fine lygter, men kunne være rart at man fik oplyst hvilken diameter lygte beslagene passer til, da de er for store i diameteren til at montere på bagage bærer, til styret passer de fint.