Abus Mini Star er et rigtig smart lille lygtesæt, er et kompakt lygtesæt, der er utroligt nemt at have med i en lomme, så du altid har forsvarligt og lovligt lys til din cykel, når du får brug for det. Lygterne har to lysinds…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Abus Mini Star er et rigtig smart lille lygtesæt, er et kompakt lygtesæt, der er utroligt nemt at have med i en lomme, så du altid har forsvarligt og lovligt lys til din cykel, når du får brug for det. Lygterne har to lysindstillinger, og gør dig synlig i trafikken for andre trafikanter.

Anvendelse
Disse små lygter er utroligt lette at montere på din cykel uden brug af værktøj. Du skal blot montere dem ved hjælp af den indbyggede elastiske strop, rundt om stellet, styret eller lignende.

Specifikationer:

  • Hvid/grå
  • 1 diode
  • Konstant eller blinkende lys
  • Batterier: 2 stk. CR 2032 (Inkl.)
  • Brændetid: 5-50 timer

Kvalitetsniveau
Aries-forlygten fra Abus er let at anvende. Den monteres let og fylder og vejer meget lidt. Batteritiden er op til 50 timer, afhængigt af dit valg af lysindstilling. Lygterne lever op til minimumskravene i cykelbekendtgørelsen, men ønsker man større synlighed anbefaler vi større og kraftigere lygtesæt.

Vedligeholdelse
Lygten kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du skal blot sørge for at skifte batterier efter behov.

EAN: 5705532048289

Ingen anmeldelser af dette produkt.