Sigma 2000 lygteholder kompatibel med GoPro. Egner sig især til mørke ruter, hvor du har brug for tilstrækkeligt lys til både at lyse vejen og omgivelserne op. Dermed bliver du for alvor udstyret til et optimalt brug af din c…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Sigma 2000 lygteholder kompatibel med GoPro. Egner sig især til mørke ruter, hvor du har brug for tilstrækkeligt lys til både at lyse vejen og omgivelserne op. Dermed bliver du for alvor udstyret til et optimalt brug af din cykellygte fra Sigma Sports.

Anvendelse
Med denne lygteholder kan du uden problemer sætte din Sigma Buster 2000 lygte fast på dit GoPro kamera, så du også i mørke kan se, hvad du laver. Det giver dig store muligheder for at filme dine natlige ræs med god belysning.

Specifikationer

  • Til Sigma Buster 2000 lygte
  • Lygten kan sættes fast på dit GoPro kamera

Kvalitetsniveau
En super lygteholder, som vil sørge for, at lygten bliver, hvor den skal - også når du har allermest behov for det. Selvom du suser rundt i en skov, så vil lygteholderen ikke falde af, og du kan i sikker stil nyde din tur.

Vedligeholdelse
Lygteholderen kræver ikke den store vedligeholdelse, men du bør ved jævne mellemrum sikre dig, at lygteholderen stadig sidder godt fast. Du skal være opmærksom på, at en lygteholder, som jævnligt udsættes for pres udefra, på grund af rystelserne kan blive løs.

EAN: 4016224170036

Ingen anmeldelser af dette produkt.