Lygteholder fra Sigma i den klassiske Buster-model. Virker med GoPro, når du skal cykle og filme på mørke ruter, da lygteholderen kan sættes fast på dit GoPro kamera. Dette giver dermed en alsidig mulighed for, at kunne benyt…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Lygteholder fra Sigma i den klassiske Buster-model. Virker med GoPro, når du skal cykle og filme på mørke ruter, da lygteholderen kan sættes fast på dit GoPro kamera. Dette giver dermed en alsidig mulighed for, at kunne benytte din cykellygte fra Sigma på optimerende vis.

Anvendelse
Her får du en Sigma Buster lygteholder, som du kan bruge til at sætte fast på dit GoPro kamera, så du har muligheden for at filme i mørke. Lygteholderen vil sikre, at din forlygte sidder ordentligt fast, så du kan koncentrere dig om det, du skal. Nemlig at cykle.

Specifikationer

  • Til den klassiske Sigma Buster lygte
  • Lygten kan sættes fast på dit GoPro kamera

Kvalitetsniveau
Sigma Buster lygteholderen er et solidt stykke håndværk, som vil sørge for, at din lygte ikke falder af, selvom du har fart på og udsættes for bump eller lignende. Som med alle produkter fra Sigma går kvaliteten hånd i hånd med anvendelsen, hvilket sikrer dig på begge fronter.

Vedligeholdelse
Da Sigma Buster lygteholderen skal monteres på GoPro kameraet, er der ikke særlig meget vedligeholdelse. Dog skal du med jævne mellemrum sikre dig, at lygteholderen stadig sidder ordentligt fast, så du ikke risikerer, at den falder af, når du er ude at cykle.

EAN: 4016224004614

Ingen anmeldelser af dette produkt.