Smart adapter fra Knog, så en tung cykellygte med powerbank ikke skal monteres på cyklens styr. Dermed løser Knog problemet med pladsmangel på styret, så det bliver muligt at køre med et kraftigt lys på trods af cyklens størr…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart adapter fra Knog, så en tung cykellygte med powerbank ikke skal monteres på cyklens styr. Dermed løser Knog problemet med pladsmangel på styret, så det bliver muligt at køre med et kraftigt lys på trods af cyklens størrelse. Dette giver samtidig mulighed for, at placere cykellygten efter det givne formål. 

Anvendelse
Denne smarte PWR adapter fra Knog, giver bedre forudsætninger for at kunne være synlig i trafikken. Beslaget påsættes blot på cyklens overrør, hvor den sættes fast vha. gummistropper. Steladapteren kan udelukkende anvendes sammen med lygter fra Knogs PWR serie.

Specifikationer

  • Adapter til montering på cyklens overrør
  • Passer til batteri/powerbank

Kvalitetsniveau
Knog er en af de bedste mærker vi har her i Skandinavien, når det handler om cykellygter. Det har givet dem stor respekt, hvor de også er blevet en af de dominerende mærker på det nordiske marked. Firmaet kombinerer komfort og funktionaliet, så brugeren kan føle sig tryg og sikker i trafikken. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Knog.

Vedligeholdelse
Adapteren fra Knog har ikke brug for vedligeholdelse, men kan have godt af en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 9328389027410

Ingen anmeldelser af dette produkt.