Denne Flock Excelent Single fra Outwell er produceret med en fast kant, som gør den ekstra stabil og komfortabel at sove på. Luftmadrassen er betrukket med blødt velour, som føles blødt mod h…
Læs mere
Vejl.: 375,00
DKK 349,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt fra kr. 299,-
'

Denne Flock Excelent Single fra Outwell er produceret med en fast kant, som gør den ekstra stabil og komfortabel at sove på. Luftmadrassen er betrukket med blødt velour, som føles blødt mod huden.
FLock Excellent Single er super velegnet til dig der ofte tager på telttur, til festival eller dig som blot mangler en ekstra opredning i hjemmet, som du let kan pakke væk efterfølgende.

Anvendelse
Denne Flock EXcelent Single, er super velegnet til brug på camping, festival eller hvis du har brug for en ekstra opredning i hjemmet. Madrassen har en dobbelt brugervenlig ventil, som gør det let både at fylde og tømme madrassen.
Der medfølger en praktisk transporttaske.

Specifikationer

  • Velour madras
  • Model: Flock Excelent Single
  • Farve: Grå/sort
  • Stof: 100% PVC
  • Størrelse: 200 x 80 x 30 cm.
  • Dobbelt ventil som gør den lettere at pumpe og tømme
  • Inkl. praktisk transporttaske

Kvalitetsniveau
Som med Outwells øvrige produkter, er denne luftmadras i en god kvalitet til prisen. Madrassen er lavet i slidstærkt PVC og er derfor yderst robust.

Vedligeholdelse
Denne luftmadras kræver ikke særlig vedligehold. Det er dog vigtigt at luftmadrassen ikke er våd eller fugtig når den foldes sammen, da det kan resultere i, at den bliver jordslået under opbevaringen. Luftmadrassen kan rengøres med en fugtig klud ved behov.

EAN: 5709388014283

Ingen anmeldelser af dette produkt.