Denne Flock Excellence Double luftmadras, er et ideel valg hvis du har behov for en madras til teltet eller en ekstra soveplads til dine gæster. Madrassen er produceret med fast kant, som forbedre stabilitet og giver di…
Læs mere
Vejl.: 560,00
DKK 529,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Flock Excellence Double luftmadras, er et ideel valg hvis du har behov for en madras til teltet eller en ekstra soveplads til dine gæster. Madrassen er produceret med fast kant, som forbedre stabilitet og giver dig en bedre komfort under søvn. Flock Excellence er lavet i et slidstærkt PVC-materiale, som er betrukket med blødt velour.

Anvendelse
Denne Flock Excellent Double er super velegnet hvis du mangler et soveunderlag til teltet, eller mangler en eksttra opredning til dine gæster. Til luftmadrassen følger en praktisk transporttaske, som gør det lettere for dig at transportere madrassen frem og tilbage.

Specifikationer

  • Velour madras
  • Model: Flock Excelent Double
  • Farve: Grå/sort
  • Stof: 100% PVC
  • Størrelse: 200 x 135 x 30 cm.
  • Dobbelt ventil som gør den lettere at pumpe og tømme
  • Inkl. praktisk transporttaske

Kvalitetsniveau
Som med Outwells øvrige produkter, er denne luftmadras i en god kvalitet til prisen. Madrassen er lavet i slidstærkt PVC og er derfor yderst robust.

Vedligeholdelse
Denne luftmadras kræver ikke særlig vedligehold. Det er dog vigtigt at luftmadrassen ikke er våd eller fugtig når den foldes sammen, da det kan resultere i, at den bliver jordslået under opbevaringen. Luftmadrassen kan rengøres med en fugtig klud ved behov.

EAN: 5709388014290

Ingen anmeldelser af dette produkt.