"Flock Classic King" er navnet på denne luftmadras fra Outwell. Luftmadrassen har en dobbelt ventil, hvilket gør den let både at pumpe og tage luften ud af. Luftmadrassen har ekstra bredde og måler h…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-07-2020
Vejl.: 290,00 Før 269,00
DKK 229,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 16/07/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

"Flock Classic King" er navnet på denne luftmadras fra Outwell. Luftmadrassen har en dobbelt ventil, hvilket gør den let både at pumpe og tage luften ud af.

Luftmadrassen har ekstra bredde og måler hele 150 cm.

Anvendelse
Denne "Flock Classic King" luftmadras fra Outwell er super velegnet, hvad enten det er til campingturen eller en tur ud i det fri.
Denne model er ikke egnet til brug under kolde/ekstremt kolde forhold, da madrassens isolerende effekt ikke er tilstrækkeligt under disse forhold -men eller kan den klare det meste.

Specifikationer

  • Velour madras med indbygget fodpumpe
  • Model: Flock Classic King
  • Farve: Sort
  • Stof: 100% PVC
  • Størrelse: 200 x 150 x 20 cm.
  • Dobbelt ventil som gør den lettere at pumpe og tømme

Kvalitetsniveau
Som med Outwells øvrige produkter, er denne luftmadras i en god kvalitet til prisen. Madrassen er lavet i slidstærkt PVC og er derfor yderst robust.

Vedligeholdelse
Denne luftmadras kræver ikke særlig vedligehold. Det er dog vigtigt at luftmadrassen ikke er våd eller fugtig når den foldes sammen, da det kan resultere i, at den bliver jordslået under opbevaringen. Luftmadrassen kan rengøres med en fugtig klud ved behov.

EAN: 5709388030474

Ingen anmeldelser af dette produkt.