Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne lækre luffe, kommer fra norske Ulvang og er en del af deres "Rav" serie. Luffen er i en lækker kvalitet af 100% ren uld og jo mere de bruges, jo bedre bliver de. Designet er lige som resten af "Rav" serien, …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne lækre luffe, kommer fra norske Ulvang og er en del af deres "Rav" serie. Luffen er i en lækker kvalitet af 100% ren uld og jo mere de bruges, jo bedre bliver de. Designet er lige som resten af "Rav" serien, både enkelt og tidløst, og du får derfor en luffe der holder i mange år. Luffen har et fint rødt logo, som bidrager med et frisk tvist.

Anvendelse
Luffen er utrolig god, og passer både til friluftslivet, samt til almindelig hverdagsbrug. Luffen er god i forår- og efterårsperioderne, hvor kulden ikke har slået helt igennem. I de koldeste perioder, anbefaler vi en tynd inderhandske indenunder, da en kombination af disse er noget af det varmeste for dine hænder.

Specifikationer:

  • Farve: Grå - Grey Melange
  • Materiale: 100% uld
  • God temperaturregulering
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
Lige som de øvrige produkter fra Ulvang, er denne luffe i rigtig høj kvalitet og både syninger og øvrig finish er helt i top. Her får du virkelig kvalitet til pengene og så er de tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da lufferne indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.