Disse cykelshorts give solide muligheder for en slidstærk og komfortabel fornemmelse under din cykeltur. Cykelshortsne er lavet med en børstet overflade hvorledes, at skidt, snavs og væske bare kan komme an…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse cykelshorts give solide muligheder for en slidstærk og komfortabel fornemmelse under din cykeltur. Cykelshortsne er lavet med en børstet overflade hvorledes, at skidt, snavs og væske bare kan komme an. Cykelshortsne er også lavet med stræk i bukserne således, at du kan føle dig tilpas under præstationen og kan levere et optimalt tråd i pedalerne. Merino uld er essentielt i disse shorts, hvilket kan give en åndbar og tempereret fornemmelse mod benene. Dermed kan uldet virke som ventilerede og varm på samme tid, så det bløde stof mod benene kan være sved- og fugttransporterende, så du kan være tør og tilpas. Uldets tykkelse sørger desuden for en varme, der kan holde dig tilpas under koldere sæsoner.

Anvendelse
Momentum Bike Shorts fra Mons Royale viser stærke specifikationer, der kan danne grobund for en optimal og alsidig præstation på din Enduro. Cykelshortsne er lavet til specielt til Enduro, hvor den slidstærke overflade og det løse fit kan skabe vigtige omstændigheder. Cykelbukserne kan desuden justeres i taljen, der derved kan hjælpe med en perfekt pasform.

Specifikationer

 • Performance-fit lavet specielt til Enduro
 • Justerbart system til talje
 • Strategisk placeret sømme for en større komfort
 • Plads til pads
 • Sikker lynlås til lomme på hoften
 • Merino uld - 254 gsm
 • Dobbeltvævet
 • Materiale:
  • 56% Polyester
  • 38% Uld
  • 6% Elastan

Kvalitetsniveau
Mons Royale har brugt flere år på at nå et niveau, hvor komfort og funktionalitet er selvsagt i produkternes produktion. Denne udvikling er kommet igennem et større fokus på solide materialer og nøje udtænkte løsninger, der kan hjælpe med at løse hverdagens strabadser og mangler. Dette sker med stor succes, og har givet dem et snart verdensomspændende salg. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Mons Royale.

Vedligeholdelse
Disse cykelshorts kan nemt vaskes i skånevask, hvor man enten gør brug af sportsvaskemiddel og uldvaskemiddel. Dette vil sørge for en ordentlig behandling af stoffets unikke specifikationer. Vi anbefaler ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Vejledende størrelsesguide

Herre-størrelse X-Small Small Medium Large

Bryst

76 - 83 cm 83 - 90 cm 90 - 97 cm 97 - 104 cm
Talje 61 - 68 cm 68 - 75 cm 75 - 82 cm 82 - 89 cm
Hofte 83 - 90 cm 90 - 97 cm 97 - 104 cm 104 - 111 cm
Skridtlængde 72 - 75 cm 75 - 78 cm 78 - 81 cm 81 - 84 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.