Her bliver der tilbudt et par lækre cykelshorts i et loosefit, der giver en ekstra komfort under træning og konkurrencekørsel på Enduro. Cykelshortsne er lavet med en børstet overflade der kan skabe stor komfort, og kan få di…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Her bliver der tilbudt et par lækre cykelshorts i et loosefit, der giver en ekstra komfort under træning og konkurrencekørsel på Enduro. Cykelshortsne er lavet med en børstet overflade der kan skabe stor komfort, og kan få dig til at føle dig tilpas, lige meget hvor våd du bliver. Dette giver en slidstærk fornemmelse, hvilket også skabes af det store stræk, cykelbukserne kan levere. Dermed kommer du til at blive et med dit tråd i pedalerne. Cykelshortsne er lavet med merino uld, hvilket kan tilbyde en blød fornemmelse mod benene og en åndbar effekt, da materialet kan være ventilerende og skabe et tempereret rum for benene. Uldet har desuden en god tykkelse, hvilket gør det ideelt for de lidt koldere måneder.

Anvendelse
Momentum Bike Shorts fra Mons Royale giver alsidige muligheder for en slidstærk og holdbar oplevelse med sine cykelshorts, hvor man kan præsetere optimalt på sin cykel. Cykelshortsne er blevet designet specielt til brug til Enduro, hvor både materialet i uld og den børstede overflade kan levere slidstærke, varme og åndbare tendenser. Cykelbukserne kan desuden justeres i taljen efter behov således, at den bedste pasform fås.

Specifikationer

 • Performance-fit lavet specielt til Enduro
 • Justerbart system til talje
 • Strategisk placeret sømme for en større komfort
 • Plads til pads
 • Sikker lynlås til lomme på hoften
 • Merino uld - 254 gsm
 • Dobbeltvævet
 • Materiale:
  • 56% Polyester
  • 38% Uld
  • 6% Elastan

Kvalitetsniveau
Mons Royale har brugt flere på at nå et niveau, hvor komfort og funktionalitet bliver kombineret på bedste vis. Firmaet lægger mange kræfter i deres design, hvor solide materialer bliver benyttet for at skabe en høj kvalitet i produkterne. Dette har snart givet dem et verdensomspændende salg, hvor hverdagens strabadser og mangler bliver forsøgt løst med flotte designs. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Mons Royale.

Vedligeholdelse
Disse cykelshorts kan vaskes i en skånevask, hvor uldet bliver tilgodeset. Her kan man enten vælge at benytte sig af sportsvaskemiddel eller uldvask, da dette vil give den bedste behandling af stoffets specifikationer.

Vejledende størrelsesguide

Damestørrelse: X-Small Small Medium Large

Bryst

76 - 83 cm 83 - 90 cm 90 - 97 cm 97 - 104 cm
Talje 61 - 68 cm 68 - 75 cm 75 - 82 cm 82 - 89 cm
Hofte 83 - 90 cm 90 - 97 cm 97 - 104 cm 104 - 111 cm
Skridtlængde 72 - 75 cm 75 - 78 cm 78 - 81 cm 81 - 84 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.