Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Mavic har med dette par Crossride shorts fundet en glimrende kombination af robusthed og komfort. De let posede shorts er behagelige at cykle i, men kan samtidig holde til lidt af hvert. Med deres casual look egner de sig god…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Mavic har med dette par Crossride shorts fundet en glimrende kombination af robusthed og komfort. De let posede shorts er behagelige at cykle i, men kan samtidig holde til lidt af hvert. Med deres casual look egner de sig godt til almindeligt brug, samtidig med at disse shorts er designet til cykling. De er f.eks. udstyret med en justerbar linning, der sammen med udformningen og buksernes særligt fleksible materiale giver dig optimal bevægelsesfrihed når du cykler.

Anvendelse
Disse Crossride cykelshorts er designet til at blive anvendt sammen med Mavics andre Crossride-produkter, men kan naturligvis sagtens anvendes med andet tøj og udstyr. De posede shorts har et casual look over sig, der gør dem anvendelige både når du cykler og i din hverdag. De er dermed perfekte hvis du f.eks. gerne vil gå direkte fra din cykeltræning ud og hygge dig med vennerne eller cykler på arbejde eller i skole. 

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: 92% polyester, 8% elastan
  • Vandafvisende
  • Baglomme med velcroluk
  • Længde på indersøm: 30 cm
  • Justerbar linning

Kvalitetsniveau
Som med andre Mavic-produkter er der virkelig blevet gjort noget ud af disse cykelshorts. De holder en høj kvalitet og har mange små lækre detaljer. F.eks. den justerbare linning og

Vedligeholdelse
Dine cykelshorts kan maskinvaskes. Vi anbefaler, at du vasker dem ved 30 grader og at du anvender et særligt sportsvaskemiddel, der hjælper med at fjerne og forebygge mod svedlugt.

Vejledende størrelsesguide:

Størrelse   Hofte Talje
Small 90 - 94 cm 76 - 80 cm
Medium 95 - 98 cm 81 - 84 cm
Large 99 - 104 cm 85 - 90 cm
X-Large 105 - 110 cm 91 - 96 cm
XX-Large 111 - 117 cm 97 - 103 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.