Diadora har lavet sorte og røde letvægtssokker fra Diadora, som giver den perfekte støtte under en evt. løbe- eller cykeltur. Stoffet er fremstillet Nylon og elastan, så sokken giver de bedste forudsætninger for en atletisk s…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Diadora har lavet sorte og røde letvægtssokker fra Diadora, som giver den perfekte støtte under en evt. løbe- eller cykeltur. Stoffet er fremstillet Nylon og elastan, så sokken giver de bedste forudsætninger for en atletisk sok. Stofblandingen holder sokken tæt på din fod, så du hverken får vabler eller irriterende oplevelser under træningen. Stofblandingen gør desuden, at din fod kan ånde ordentligt, så dine fødder får den bedste oplevelse. Elastanen gør sokken elastisk, så sokken kan dække flere størrelser og være fleksibel

Anvendelse
Sokkerne er perfekt til træning på både cyklen og løb på vejen. Sokkerne giver en god komfort, og er derfor ideel til lige den træning du ønsker.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Rød - Black
  • Materiale: 98% Polyamid 2% elastan
  • God pasform
  • Flade syninger

Kvalitetsniveau
Diadora sørger altid for den bedste komfort til sine kunder, og har derfor været en af de ledende sportsmærker i årevis. Firmaet stræber efter at forbedre sig hele tiden, og har derfor altid kundernes komfort i mente. Kunden kan derfor altid være sikker på et kvalitetsprodukt ved køb fra Diadora.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at sokkerne bliver vasket ved 40 grader i vaskemaskinen, og at der bliver benyttet sportsvaskemiddel. Det anbefales ikke, at benytte sig af tørretumbler bagefter, da dette giver dårlige resultater.

Tilgængelige varianter

S, M, L

Ingen anmeldelser af dette produkt.