Sorte og hvide letvægtssokker fra Diadora, som giver den perfekte støtte under løbe- og cykelturen. Sokkerne er fremstillet i 98% polyamid (nylon) og 2% elastan, og giver derfor de bedste forudsætnin…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Sorte og hvide letvægtssokker fra Diadora, som giver den perfekte støtte under løbe- og cykelturen. Sokkerne er fremstillet i 98% polyamid (nylon) og 2% elastan, og giver derfor de bedste forudsætninger for atletisk sok. Polyamid har en vis stivhed og styrke ved højere temperaturer samtidig med, at stoffet er utroligt slidstærkt. Elastane gør sokken elastisk, og dermed meget alsidig, da stoffets fibre kan strækkes 8 gange sin originale længde. Syningerne er desuden flyttet ovenpå foden, såkaldte flade syninger, og minimerer derfor muligheden for, at noget generer under træning. Derfor give disse sokker de bedste forudsætninger for en god træning.

Anvendelse
Sokkerne er perfekt til både løbe- og cykelturen, hvor sokkerne kan give god komfort og støtte. Sokkernes god og elastiske pasform gør desuden, at de passer alle fødder.

Specifikationer

  • Farve: Hvid/Sort - Optical White
  • Materiale: 98% Polyamid 2% elastan
  • God pasform
  • Flade syninger

Kvalitetsniveau
Italienske Diadora har været kendt i årevis som en af de ledende sportsmærker. Firmaet ønsker at forbedre sig hele tiden, hvilket kommer til udtryk igennem innovative løsninger på konstruktioner og materialer. Diadora ønsker, at deres kunder altid skal stå med det bedste produkt i deres hænder, og stræber derfor efter individuel sikkerhed, teknologisk kvalitet og komfort.

Vedligeholdelse
Det anbefales at sokkerne vaskes ved 40 grader, og vi anbefaler endvidere, at der anvendes sportsvaskemiddel da dette giver det bedste resultat. Det anbefales heller ikke at tørretumble sokkerne, da dette skaber problemer.

Ingen anmeldelser af dette produkt.