Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse Mythos Blushield Fly Hip herre-løbesko fra Diadora er udviklet med firmaets revolutionerende nye Blushield-teknologi, der får skoen til at tilpasse sig din fods naturlige former og ikke omvendt. Det giver e…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Disse Mythos Blushield Fly Hip herre-løbesko fra Diadora er udviklet med firmaets revolutionerende nye Blushield-teknologi, der får skoen til at tilpasse sig din fods naturlige former og ikke omvendt. Det giver en særdeles god komfort, og en helt anden løbeoplevelse. Skoen giver dig en kraftig stødabsorption, samtidig med at den tilpasser sig efter og reagerer på måden du løber på.

Anvendelse
Diadoras Mythos Blushield Fly kan benyttes af alle der elsker at løbe. Hvad end du er neutral løber, eller har behov for støtte eller pronation på fødderne. Takket være Blushield-teknologien afspejler skoen nemlig din fods naturlige facon, så du får en støddæmpning på et niveau, som du ikke har set tidligere. Løbeskoen kombinerer en ergonomiske opbygget Morpho Base og de aktive ”Kegler” i Nucleus indlægget, der består af et SBS blandings-gummi. Disse teknologier giver tilsammen for,  at alle stød absorberes og fordeles optimalt - og så giver de dig ultimativ støtte og komfort.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Vægt: 290 gram
  • Blushield teknologi
  • Duratech 5000 gummiblanding
  • Drop: 11
  • Mesh
  • Anti-bakteriel behandling
  • Sæson: Fra efterår 2018 og frem

Kvalitetsniveau
Mythos Blushield Fly Hip løbeskoen sørger for at dine fødder kan ånde, således at den rette temperatur inde i skoen opretholdes. Denne løbesko er udviklet med Duratech 5000 hvilket er en speciel gummiblanding, som i modsætning til en traditionel gummiblanding, er mere slidstærk, hvilket øger holdbarheden på dine løbesko. Diadora har her skabt en letvægtig og fleksibel sko, som sikrer en bedre fremdrift i området omkring forfoden.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end du normalt bruger, så du har god plads til dine fødder. Dette er især vigtigt på de varme dage, hvor fødderne kan hæve, og dermed har behov for mere plads i skoene. Se nedenstående størrelsestabel for at finde det indvendige mål af skoen. Når du måler din fod, er det vigtigt, at du måler din fod fra hælen og frem til din længste tå. Det er en god idé at måle begge fødder, da der godt kan være lidt forskel.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse cm.
41 26
42 26,5
42,5 27
43 27,5
44 28
44,5 28,5
45 29
45,5 29,5
46 30
47 31
47,5 31,5
48 32
Ingen anmeldelser af dette produkt.