Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse Mythos Blushield Hip løbesko til mænd tilpasser sig foden og er fremstillet ud fra en teknologi der hedder Blushield. Blushield er en kombination af den ergonomiske opbygget Morpho Base og de aktive ”…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Disse Mythos Blushield Hip løbesko til mænd tilpasser sig foden og er fremstillet ud fra en teknologi der hedder Blushield. Blushield er en kombination af den ergonomiske opbygget Morpho Base og de aktive ”Kegler” i Nucleus indlægget, som er lavet i SBS Compound gummi. Tilsammen sørger denne teknologi for, at alle stød absorberes og fordeles optimalt, samtidig med, at du opnår den ultimative støtte og komfort. Den nye teknolog gør at du vil opleve en verden til forskel. Løbeskoen kan anvendes til alle, uanset om du er en neutral løber eller har behov for mere støtte eller pronation. 

Anvendelse
Diadora Blushield anvendes til alle. Uanset om du er neutral løber, eller har behov for støtte eller pronation på fødderne. Blushield afspejler din fods naturlige facon og du vil opleve en støddæmpning på et niveau, som du ikke har set tidligere. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 340 gram
  • Blushield teknologi
  • Duratech 5000 gummiblanding
  • Aftagelig Ortholite indersål
  • Mellemsål støbt med EVA skum
  • Ydersål flexsoft gummi i forfoden og special duratech 5000 stof i hælområdet. 
  • Drop: 10
  • Mesh
  • Anti-bakteriel behandling

Kvalitetsniveau
Mythos Blushield Hip løbeskoen sørger for at dine fødder kan ånde, således at den rette temperatur inde i skoen opretholdes. Denne løbesko er udviklet med Duratech 5000 hvilket er en speciel gummiblanding, som i modsætning til en traditionel gummiblanding, er mere slidstærk, hvilket øger holdbarheden på dine løbesko. Diadora har her skabt en letvægtig og fleksibel sko, som sikrer en bedre fremdrift i området omkring forfoden.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end du normalt bruger, så du har god plads til dine fødder. Dette er især vigtigt på de varme dage, hvor fødderne kan hæve, og dermed har behov for mere plads i skoene. Se nedenstående størrelsestabel for at finde det indvendige mål af skoen. Når du måler din fod, er det vigtigt, at du måler din fod fra hælen og frem til din længste tå. Det er en god idé at måle begge fødder, da der godt kan være lidt forskel.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse cm.
41 26
42 26,5
42,5 27
43 27,5
44 28
44,5 28,5
45 29
45,5 29,5
46 30
47 31
47,5 31,5
48 32
Ingen anmeldelser af dette produkt.