Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du Jomas komplet ny-designede R.Hispalis løbesko, lavet specielt til løberen, der træner intenst, og derfor har brug for høj performance og god støtte. Skoen er let idet den bla…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du Jomas komplet ny-designede R.Hispalis løbesko, lavet specielt til løberen, der træner intenst, og derfor har brug for høj performance og god støtte. Skoen er let idet den blandt andet er designet i et ultralet nylonmateriale, som ikke bare har en lav vægt, men som også giver en komfort du vil elske. Løbeskoen er designet i Jomas nye lækre navy og pink farvekombination, der giver en sko med et lækkert og fuldendt design.

Anvendelse
R.Hispalis-skoen er skabt til dig, der sætter pris på ekstra støtte om foden i dine sko. Derfor kommer skoen bl.a. med Stabilis-funktion, i form af et TPU-indlæg i ydersålen, der reducerer hæl- og tå bevægelser, så du undgår flex i dine bevægelser og får øget stabilitet. Derudover har løbeskoen en Pulsor-stødabsorbering, bestående af en geleindsats der absorberer dine trin og forbedrer impulsen. For yderlige at forbedre støtten til foden, er skoen designet med Fix Counter ved hælen. Dvs. at der er PVC yderst på hælen og et skumlag inderst. Fix Counter giver dig maksimal beskyttelse og komfort ved hælområdet. Derudover har løbeskoen også et VTS-ventilationssystem, der sørger for at du bibeholder den samme behagelige temperatur under hele løbeturen.

Specifikationer

 • Farve: Navy, Pink
 • Vægt: 304 gram
 • Drop 12 (17 mm / 29 mm)
 • STABILIS
 • Pulsor
 • Flexo funktion
 • Fix Counter
 • 360° synlighed
 • EVA+ skum i sålene
 • VTS ventilationssystem
 • C²S
 • Rebound-teknologi i sålen

Kvalitetsniveau
Den øverste del af skoen er produceret i et yderst let nylonmateriale, som trods dets lette vægt stadig opretholder en stabil form både omkring central- og hælområdet. Indersålen er skabt i anatomisk korrekt EVA skum, som er formet, og dermed giver foden et godt hold. Ydermere er midtersålen skabt i et pylonmateriale, som stabiliserer og støtter foden, dette gør også at din fod sidder godt i skoen hele vejen gennem dit skridt fra hæl til tå; yderligere undgår du også at sålen bliver komprimeret i midterregionen. Den udvendige del af skoen er designet i DIN-70 og DIN-40 gummi, som kan bruges på alle underlag.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko, er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end normalt, så der er god plads til fødderne, dette er især vigtigt, når du løber på de varmere dage, hvor fødderne kan hæve og kræve mere plads i skoene.

Hos JOMA er der allerede taget højde for dine fødder på de varmere dage, så vi anbefaler dig, at vælge den skostørrelse, som du normalt bruger.

 Vejledende størrelsesguide

Fodlængde i cm Skostørrelse
23,3-23,6 37
23,7-23,9 37,5
 24-24,5 38
24,6-25,2 39
25,3-25,6 40
25,7-26,2 40,5
25,9-26,5 41

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.