Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med disse R.Fast løbesko fra Joma får du et par yderst komfortable og lækre sko. Joma skoene vil give dig en fornemmelse af, at det er som at tage en handske på hånden, så godt sidder de. …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med disse R.Fast løbesko fra Joma får du et par yderst komfortable og lækre sko. Joma skoene vil give dig en fornemmelse af, at det er som at tage en handske på hånden, så godt sidder de. Du vil opleve at din ydeevne effektiviseres, da skoene er designet med et utal af fantastiske egenskaber, som blandt andet er med til at give dig en god beskyttelse, et behageligt skridt og en perfekt ventilation. Skoene er designet i en stærk koralfarve med neongrønne og hvide detaljer.

Anvendelse
Løbeskoen fra Joma er designet i gode materialer, som blandt andet er nylon, micro PU og TPU. Hvis du er løberen, der træner flere gange i ugen, så er dette absolut skoen for dig; løbeskoen er nemlig udtyret med en Flexo bund, som er ergonomisk korrekt og giver dig imponerende god overgang i skridtet fra hæl til tå. Desuden har skoen også Fix Counter langs hælen, som giver dig en yderst optimal komfort i hælområdet. R.Fast 610 løbeskoen er ydermere udviklet med et VTS ventilationssystem, som hjælper dig med at opretholde den samme temperatur under hele løbeturen, således at dine fødder ikke bliver for varme eller fugtige.

Specifikationer

  • Farve: Koral, neongrøn og hvid
  • Vægt: 220 gram
  • Flexo funktion
  • Fix Counter ved hælen
  • Drop 11 (16 mm / 29 mm) - yderligere 2 mm i indvendig sål
  • C²S
  • VTS Ventilationssystem
  • Blow Up midtersål
  • EVA+ skum i sålene

Kvalitetsniveau
R.Fast 610 løbeskoen emmer af smarte og gennemtænkte funktioner, som giver dig en sko, der absorberer og stabiliserer foden. Både indersålen og basisopbygningen af skoen er skabt i EVA skum, hvilket giver en anatomisk korrekt pasform. Midtersålen er konstrueret i to forskellige phylon materialer, det bagerste stykke absorberer og stabiliserer foden mens det forreste stykke giver komfort for hver eneste kilometer, uanset hvor lang en løbetur du er på.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko, er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end normalt, så der er god plads til fødderne, dette er især vigtigt, når du løber på de varmere dage, hvor fødderne kan hæve og kræve mere plads i skoene.

Hos JOMA er der allerede taget højde for dine fødder på de varmere dage, så vi anbefaler dig, at vælge den skostørrelse, som du normalt bruger.

 Vejledende størrelsesguide

Størrelse Cm
37 23,3-23,6
37,5 23,7-23,9
38 24-24,5
39 24,6-25,2
40 25,3-25,6
40,5 25,7-26,2
41 25,9-26,5

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.