Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne R.Hispalis løbesko fra Joma er designet til løberen, der har brug for høj performance og god støtte. Vægten på denne sko er reduceret, og det betyder også, at den blandt and…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne R.Hispalis løbesko fra Joma er designet til løberen, der har brug for høj performance og god støtte. Vægten på denne sko er reduceret, og det betyder også, at den blandt andet er designet i et ultralet nylonmateriale, som ikke bare har en lav vægt, men som også giver en komfort du vil elske. Løbeskoen er designet i en yderst lækker blå farve, og med sine pink, hvide og turkise detaljer får du en sko med et lækkert og fuldendt design.

Anvendelse
R.Hispalis skoen er skabt til løberen, der vil have en par sko med en ekstra god støtte om foden. Dette udmønter sig blandt andet via en Stabilis funktion, som er et TPU indlæg i ydersålen, der reducerer hæl- og tå bevægelser, så du undgår flex i dine bevægelser samtidig med at det giver stabilitet. Ydermere har løbeskoen en Pulsor stødabsorbering, som er bestående af en geleindsats, der absorberer dine trin og forbedrer impulsen. Ydermere har skoen Fix Counter ved hælen, der har PVC yderst på hælen og et skumlag inderst. Fix Counter giver dig maksimal beskyttelse og komfort ved hælområdet. Derudover har Joma skoen også et VTS ventilationssystem, som sørger for at du bibeholder den samme behagelige temperatur under hele løbeturen.

Specifikationer

 • Farve: Blå, pink og hvid
 • Vægt: 255 gram
 • Drop 12 (17 mm / 29 mm)
 • STABILIS
 • Pulsor
 • Flexo funktion
 • Fix Counter
 • 360° synlighed
 • EVA+ skum i sålene
 • VTS ventilationssystem
 • C²S

Kvalitetsniveau
Den øverste del af skoen er produceret i et yderst let nylonmateriale, som trods dets lette vægt stadig opretholder en stabil form både omkring central- og hælområdet. Indersålen er skabt i anatomisk korrekt EVA skum, som er formet, og dermed giver foden et godt hold. Ydermere er midtersålen skabt i et pylonmateriale, som stabiliserer og støtter foden, dette gør også at din fod sidder godt i skoen hele vejen gennem dit skridt fra hæl til tå; yderligere undgår du også at sålen bliver komprimeret i midterregionen. Den udvendige del af skoen er designet i DIN-70 og DIN-40 gummi, som kan bruges på alle underlag.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko, er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end normalt, så der er god plads til fødderne, dette er især vigtigt, når du løber på de varmere dage, hvor fødderne kan hæve og kræve mere plads i skoene.

Hos JOMA er der allerede taget højde for dine fødder på de varmere dage, så vi anbefaler dig, at vælge den skostørrelse, som du normalt bruger.

 Vejledende størrelsesguide

Størrelse Cm
37 23,3-23,6
37,5 23,7-23,9
38 24-24,5
39 24,6-25,2
40 25,3-25,6
40,5 25,7-26,2
41 25,9-26,5
Ingen anmeldelser af dette produkt.