Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne lækre løbesko til damer fra Diadora er perfekt for den der ønsker et par slidstærke sko, der samtidig har et lækkert design. Skoene er udviklet med en stødabsorberende inderså…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne lækre løbesko til damer fra Diadora er perfekt for den der ønsker et par slidstærke sko, der samtidig har et lækkert design. Skoene er udviklet med en stødabsorberende indersål som mindsker belastningen. Kuruka 2 W er en åndbar løbesko, med en særlig gummiblandning der gør den særlig slidstærkt. Derudover har skoen fået en antibakterielle behandling, som sikrer at skoen forbliver fri for bakterier.

Anvendelse
Skoen henvender sig til den entusiastiske løber, der ønsker et par slidstærke løbesko, og som samtidig har et godt hold om foden. Kuruka 2 W løbeskoen fra Diadora er udviklet med en stødabsorberende indersål, hvilket sikrer en behagelig fremdrift ved området omkring forfoden.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: ca 240 gram
  • Microbe Barrier
  • Duratech 5000 gummi
  • Stødabsorberende indersål
  • Aftagelig indersål
  • Antibakteriel behandling

Kvalitetsniveau
Kuruka 2 W løbeskoen er en åndbar damesko, hvor hælen er lavet af Duratech 5000, hvilket gør denne sko særlig slidstærk. Duratech 5000 er en gummiblanding der sikrer en langt højere slidstyrke end standard gummi. Dette gør at du både kan løbe på veje, stier og i grus med dem. Den antibakterielle behandling skoen er foret med, sikrer at skoen forbliver fri for bakterier.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko, er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end normalt, så der er god plads til fødderne, dette er især vigtigt, når du løber på de varmere dage, hvor fødderne kan hæve og kræve mere plads i skoene. Se nedenstående størrelsestabel for at finde indvendigt mål af skoen. Når du måler din fod, er det vigtigt, at du måler din fod fra hælen og frem til din længste tå. Det er en god idé at måle begge fødder, da der kan være forskel.

Vejledende størrelsesguide 

Størrelse Cm.
36 22
36,5 22,5
37 23
38 23,5
38,5 24
39 24,5
40 25
40,5 25,5
41 26
42 26,5
Ingen anmeldelser af dette produkt.