Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne løbesko fra Diadora for du en letvægt sko med en utrolig støddæmpning. Diadora X Run til kvinder er med Diadoras DD Comfort sål, som tilpasser sig foden og former sig efter den, …
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne løbesko fra Diadora for du en letvægt sko med en utrolig støddæmpning. Diadora X Run til kvinder er med Diadoras DD Comfort sål, som tilpasser sig foden og former sig efter den, det betyder at du vil opleve en støddæmpning på et niveau, som du ikke har set tidligere. Ydermere har skoen nylon luftnet, som sikre god elasticitet. 

Anvendelse
Denne løbesko til kvinder kan bruges til alle former for træning og kan anvendes af alle, da sålen tilpasser sig foden. Det er en sko der er god, uanset om du er neutral løber eller mere pronation. 

Specifikationer

  • Farve: Sort/Hvid
  • Vægt: ca 330 gram
  • Indersål af Diadora DD Comfort. Aftagelig. 
  • Luftigt nylon på vristen
  • Midtersål støbt af E.V.A skum
  • Ydersål af anti slid gummi

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end du normalt bruger, så du har god plads til dine fødder. Dette er især vigtigt på de varme dage, hvor fødderne kan hæve, og dermed har behov for mere plads i skoene. Se nedenstående størrelsestabel for at finde det indvendige mål af skoen. Når du måler din fod, er det vigtigt, at du måler din fod fra hælen og frem til din længste tå. Det er en god idé at måle begge fødder, da der godt kan være lidt forskel.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Cm.
36 22
36,5 22,5
37 23
38 23,5
38,5 24
39 24,5
40 25
40,5 25,5
41 26
42 26,5
Ingen anmeldelser af dette produkt.