Kategori: Løbehjul til transport Løbehjulet, Micro Rocket, har de selv samme egenskaber som Micro Monster Bullet. Løbehjulet er derfor ideel til grove underlag, fart og ekstrem kørsel. Takket v&ae…
Læs mere
Tilbudet udløber 16-08-2020
Vejl.: 1399,00 Før 1399,00
DKK 599,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt fra kr. 299,-
'

Kategori: Løbehjul til transport

Løbehjulet, Micro Rocket, har de selv samme egenskaber som Micro Monster Bullet. Løbehjulet er derfor ideel til grove underlag, fart og ekstrem kørsel. Takket være de ekstra brede hjul, er der næsten ikke det underlag, Løbehjulet ikke kan køre på. Særligt det bagerste carvinghjul sikrer dig, at du aldrig kommer galt afsted når du kører. Løbehjulet kan derfor både bruges til almindelig kørsel i hverdagen, men også som redskab, når du skal ned af ekstra stejle bakker. Den brede kontaktflade sikrer samtidig, at slid på hjulene mindskes maksimalt. Bremsefladen er forsynet med et gummibånd, som er med til at forhindre, at hjulene opvarmes for hurtigt.

Anvendelse
Designet til høj fart, stejle bakker og ujævne underlag, er dette løbehjulet til personen der ønsker, at presse sig selv til det maksimale. Løbehjulet kan både bruges til kørsel på ujævne underlag med masser af fart, og til kørsel almindelig kørsel til skole og arbejde. Løbehjulet kan klare op til 100 kg.

Specifikationer

  • Farve: Grøn
  • Alder: Voksne
  • Maksimal vægtbelastning: 100 kg
  • Vægt: 4,25 kg
  • Højde: Justerbar fra 65 cm til 93 cm
  • Forhjul: 120 mm i diameter - polyurethan
  • Baghjul carving type: 120 mm i diameter - polyurethan
  • Kan foldes: Ja
  • Støttefod: Ja

Kvalitetsniveau
Micro har altid været kendt for god kvalitet i deres produkter. Dette ses hver gang, at et nyt produkt præsenteres. Dette betyder også, at man kan være sikker på, at Micro Rocket er et kvalitetsprodukt.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler altid, at vores kunder vedligeholder deres løbehjul. Vedligeholdelse af et løbehjul sikrer, at løbehjulet får en lang levetid. Det anbefales desuden, at løbehjulet rengøres for snavs og skidt en gang i mellem.

EAN: 7640108561107

Ingen anmeldelser af dette produkt.