Micro Monster Bullet er designet til høj fart og grove underlag, grundet de ekstra tykke hjul. Løbehjulets bagerste carvinghjul sikrer specielt en uforglemmelig tur, der samtidig giver god komfort under kørsel. Løbehjulet er …
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2021
Vejl.: 1699,00 Før 1699,00
DKK 679,50
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Micro Monster Bullet er designet til høj fart og grove underlag, grundet de ekstra tykke hjul. Løbehjulets bagerste carvinghjul sikrer specielt en uforglemmelig tur, der samtidig giver god komfort under kørsel. Løbehjulet er ideel til kørsel i hverdagen og ned af stejle bakker, hvor slid desuden mindskes af hjulenes brede kontaktflade. Bremsepladen er desuden forsynet med et gummibånd, som er med til at forhindre at den opvarmes for hurtigt. Micro Monster Bullet løbehjulet kan klare en belastning på helt op til 100 kg.

Anvendelse
Løbehjulets brede hjul, robuste stel og smarte bremseflade henvender sig til personen, der ønsker at udforske det ekstreme. Løbehjulet kan naturligvis også bruges som et almindeligt løbehjul, hvor glæden af det robuste design også kommer til udtryk. Løbehjulet er designet til anvendelse på hårde og faste underlag såsom fliser, beton og asfalt. Løbehjulet kan endda bruges på grovere underlag.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Alder: Voksne
  • Maksimal vægtbelastning: 100 kg
  • Vægt: 3,8 kg
  • Højde: Justerbar fra 66 cm til 95 cm
  • Forhjul: 120 mm i diameter - polyurethan
  • Baghjul carving type: 120 mm i diameter - polyurethan
  • Kan foldes: Ja
  • Støttefod: Ja

Kvalitetsniveau
Schweiziske Micro har altid stået for god kvalitet i deres produkter. Det gælder også for denne model, der er et solidt stykke håndværk og sikkerhedsgodkendt af EU.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler altid, at vores kunder vedligeholder deres løbehjul. Ved at gøre det kan du forlænge løbehjulets levetid og sikre, at det kommer til at køre perfekt i lang tid. En grundig rengøring fra tid til anden sørger samtidig for, at der ikke sidder skidt og snavs, der gør skade på løbehjulet. En gang olie sikrer også, at hjulene kører som de skal.

EAN: 7640108561039

Ingen anmeldelser af dette produkt.