Dette løbehjul fra Puky er til barnet, der grundlæggende har fået styr på motorikken, og dermed er klar til lidt flere udfordringer end et trehjulet løbehjul kan give. Løbehjulet giver med sikkerhed anledning til mange timers…
Læs mere
Vejl.: 849,00
DKK 819,00
Puky udvidet garanti
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette løbehjul fra Puky er til barnet, der grundlæggende har fået styr på motorikken, og dermed er klar til lidt flere udfordringer end et trehjulet løbehjul kan give. Løbehjulet giver med sikkerhed anledning til mange timers god leg på vejen, og gør dit barn mere selvstændigt i sin transport. 

Anvendelse
Løbehjulet fra Puky er til barnet, der er 3+ år eller er 95 cm højt. Det er udstyret med lufthjul, der virker støddæmpende, så der ikke er så mange vibrationer i styret. Løbehjulet er også designet med sikkerhedshåndtag samt polstring på styret, hvilket vil lette et styrt, hvis uheldet skulle være ude. På styret sidder der også en ringeklokke, så kan barnet gøre opmærksom på sig selv under kørsel. En ringeklokke skaber i det hele taget megen glæde for en tumling. 

Specifikationer

  • Farve: Sort/rød
  • Fra 3 år eller 95 cm
  • Længde: 86 cm
  • Highlights

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 10 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan læse mere og registrere dig her.

EAN: 4015731052002

Ingen anmeldelser af dette produkt.