Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Micro Maxi 4in1 er det helt rigtige valg, når børnene skal klædes ordentlig på til skole. Skoletasken kan være tung at bære, men med dette smarte løbehjul, hvor skoletasken er monte…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Micro Maxi 4in1 er det helt rigtige valg, når børnene skal klædes ordentlig på til skole. Skoletasken kan være tung at bære, men med dette smarte løbehjul, hvor skoletasken er monteret fast ved styret, er det hurtigt og nemt for børnene at komme hurtigt afsted, uden at skulle slæbe på den tunge taske. Rygsækken har en kapacitet på hele 16 liter og løbehjul og taske kan fodles sammen, så den er let at have med helt ind i skoleklassen.

Anvendelse
Micro Maxi 4 in 1 er et ideel produkt til børn fra 5-12 år, som ønsker at have skoletaske og løbehjul i en funktion. Det er ofte en stor vægt børn bærer på ryggen, hvilket de helt slipper for, når de har denne gode kombination. Desuden kommer de langt hurtigere frem til den ønskede destination.

Specifikationer

Farve: Blå
Maksimal vægt: 50 kg
Vægt: ca 4,3 kg
Højde: Justerbar i højden fra 68 cm op til 91 cm
Dimention: L 30,0 x H60,0 x B20,0cm
Hjul: 120 mm foran og 80mm i bag
Hjul materiale PU - Polyurethan
Rygsækkens indhold: 16 liter

Kvalitetsniveau
Micro Maxi 4in1 løbehjul med rygsæk er af en rigtig fin kvalitet. Den er schweizisk produceret, og med forretningsfolk som det primære kundesegment er det klart, at kvaliteten skal være i top. Greb, deck og hjul er alle komfortable, og bidrager til høj komfort ved børnene.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at bruge løbehjulet til at komme hurtigere frem, og du behøver næsten ikke at vedligeholde Micros Maxi 4 in 1. Bevæger du dig udenfor på løbehjulet, er det dog en god idé at gøre den rent med jævne mellemrum, og før man tager den i brug bør man efterspænde hjulene. Dette gentages efter få dages brug, derefter er den helt på toppen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.