1 anmeldelser
Denne Basic løbehandske fra GripGrab er yderst ideel til løbeturene i overgangsperioderne. Handsken har et komfortabelt design, der giver dig den perfekte kombination af åndbarhed og isolering. Handsken ha…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Basic løbehandske fra GripGrab er yderst ideel til løbeturene i overgangsperioderne. Handsken har et komfortabelt design, der giver dig den perfekte kombination af åndbarhed og isolering. Handsken har sweat wiper, så du har mulighed for at tørre panden af, når aktivitetsniveauet stiger og sveden begynder at løbe i ansigtet. Ydermere er Basic handsken designet med reflekterende detaljer, som øger din synlighed, når du løber i mørket.

Anvendelse
Basic handskerne fra GripGrab kan anvendes til alle former for løb. De er særlig anvendelige i overgangsperioderne, når de køligere temperaturer begynder at melde sig. Handskerne er både åndbare og isolerende, og dermed vil du ikke opleve at dine hænder bliver våde eller overophedede.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 85% polyamid, 15% elastan
  • Isolerende
  • Åndbar
  • Sweat viper
  • Reflekterende detaljer
  • ideel i -5° til +5°

Kvalitetsniveau
GripGrab er kendt for at designe kvalitetssikre og lækre produkter, som lever op til enhver atlets behov. Handskernes komfortzone er fra -5° til +5°, altså i overgangsperioderne, når de kølige dage begynder at melde sig.

Vedligeholdelse
Running Basic handskerne kan vaskes i vaskemaskinen; vi anbefaler altid, at man vasker med andet tøj i lignende farver. Du bør ikke tørretumble dine Running Basic handsker.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
11-01-2017
Super, sidder perfekt. Nok de bedste jeg har haft:-)