Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne smarte Wutsch-løbecykel fra Puky vil give dit barn timevis af underholdning, sjov og spændende oplevelser, samtidig med at den øger barnets mobilitet, balanceevne og motorik. Cyklen er velegnet til b…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 379,00
Ikke på lager
Forventet: 15/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne smarte Wutsch-løbecykel fra Puky vil give dit barn timevis af underholdning, sjov og spændende oplevelser, samtidig med at den øger barnets mobilitet, balanceevne og motorik. Cyklen er velegnet til børn, der allerede har lært at gå sikkert, men endnu har brug for en løbecykel for større mobilitet. Løbecyklen er en god træning for dit barn, inden det skal have en rigtig tohjulet cykel. Løbecyklen er designet til at være både børne og forældrevenlig. Det ergonomiske sæde er godt for børnene, der får den støtte de har brug for, mens bæregrebet og de støjsvage hjul, nok skal blive et hit blandt forældre. Sammen med løbecyklen følger der et ark med klistermærker så du og dit barn i fællesskab kan dekorere cyklen og give den et personligt præg.

Anvendelse
Sammenlignet med andre lignende løbecykler, skiller denne Wutsch-cykel sig ud ved sin pendulaksel. Denne aksel tillader en begrænset sidehældning af forakslen, hvilket er med til at forbedre dit barns udvikling, motorik og balance.  Cyklen passer til børn fra 1,5 år eller af en højde fra ca. 80 cm. 

Til monteringen skal du bruge følgende værktøj:

1. Gaffelnøgle 10 mm

2. Unbrakonøgle 5 mm

Specifikationer

  • Farve: Lysegrå
  • Inkl. klistermærker i både lyserød og lyseblå
  • Ergonomisk sæde med bæregreb
  • Pendulaksel foran
  • Sikkerhedshåndtag
  • Støjsvage hjul
  • Slagfast pulverlakering
  • Max belastning: 20 kg
  • Vægt: 2,8 kg
  • CE-godkendt

Sikkerhed og kvalitet
Løbecyklen er fremstillet med sikkerhedshåndtag, der sikrer at barnets hånd ikke glider af styret. Du får en cykel, hvor der er tænkt på barnet og funktionaliteten under produktionen, og dermed er det en cykel, der holder i mange år og tåler at blive brugt.

Vedligeholdelse
Da denne løbecykel fra Puky ikke har kuglelejre, kæde og luft i dækkene, kræver den ikke vedligeholdelse som almindelige cykler. Hvis du vasker den 1-2 gange om året, vil cyklen holde sig pæn i mange år.

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 5 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan registrere dig her.

Ingen anmeldelser af dette produkt.