4 anmeldelser
Den smarte Wutsch-løbecykel fra Puky er skabt til barnet, der allerede har lært at gå sikkert, men stadig har brug for en løbecykel for større mobilitet. Samtidig træner løbecyklen dit barns balanceevne, så det med tiden kan …
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 449,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Den smarte Wutsch-løbecykel fra Puky er skabt til barnet, der allerede har lært at gå sikkert, men stadig har brug for en løbecykel for større mobilitet. Samtidig træner løbecyklen dit barns balanceevne, så det med tiden kan blive klar til at udskifte den firehjulede cykel med en tohjulet. Løbecyklen er udviklet med et ergonomisk sæde, der støtter dit barn, og gør cyklen børnevenlig. For at cyklen også skal være forældrevenlig, er den udstyret med et bæregreb og (måske endnu vigtigere) støjsvage hjul.

Anvendelse
Denne 4-hjulede løbecykel skiller sig ud fra mange andre lignende løbecykler ved at have en pendulaksel, der tillader en begrænset sidehældning af forakslen. Det er med til at forbedre udviklingen af dit barns bevægelse og motorik, sammenlignet med løbecykler der blot har en stiv aksel. Cyklen passer til børn fra 1,5 år eller af en højde fra ca. 80 cm. 

Til monteringen skal du bruge følgende værktøj:

1. Gaffelnøgle 10 mm

2. Unbrakonøgle 5 mm

Specifikationer

  • Farve: Pink/Hindbærfarvet
  • Ergonomisk sæde med bæregreb
  • Pendulaksel foran
  • Sikkerhedshåndtag
  • Støjsvage hjul
  • Slagfast pulverlakering
  • Max belastning: 20 kg
  • Vægt: 2,8 kg
  • CE-godkendt

Sikkerhed og kvalitet
Løbecyklen er fremstillet med sikkerhedshåndtag, der sikrer at barnets hånd ikke glider af styret. Du får en cykel, hvor der er tænkt på barnet og funktionaliteten under produktionen, og dermed er det en cykel, der holder i mange år og tåler at blive brugt.

Vedligeholdelse
Da denne løbecykel fra Puky ikke har kuglelejre, kæde og luft i dækkene, kræver den ikke vedligeholdelse som almindelige cykler. Hvis du vasker den 1-2 gange om året, vil cyklen holde sig pæn i mange år.

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 5 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan registrere dig her.

EAN: 4015731030222

02-12-2018
Den er til julegave
14-11-2018
Hurtig levering af cyklen som helt lever op til forventningerne hos modtageren (fødselsdagsgave pige 2 år)
23-10-2018
Jeg købte Pukyløbecyklen fa 80 cm. til vores yngste barnebarn på 16 måneder, og hun er SÅ super glad for den, så jeg har også lige købt den søde ringklokke med bamsen på og en pukybag, så hun kan havde en dukke med på tur - begge gange hurtig levering dagen efter bestillingen. Vi er meget tilfredse på alle måder
04-05-2018
Perfekt cykel til den cykelglade, der ikke kan håndtere end tohjulet løbecykel.