Micro G-Bike Light har hverken pedaler eller støttehjul, hvorfor barnet skal “løbe” med benene for at komme fremad. På den måde kommer barnet til selv at skulle holde balancen, og evnen t…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2020
Vejl.: 699,00 Før 699,00
DKK 349,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Micro G-Bike Light har hverken pedaler eller støttehjul, hvorfor barnet skal “løbe” med benene for at komme fremad. På den måde kommer barnet til selv at skulle holde balancen, og evnen til at justere sin kropsvægt i forhold til at holde balancen, vil give barnet en meget nemmere og skrammefri overgang til en rigtig cykel.

Anvendelse
Micro G-Bike Light er designet til børn i alderen 2 til 5. Som et sjovt læremiddel til at cykle på en rigtig cykel, henvender balancecyklen sig mest til de 2- og 3-årige. Balancecyklen anvendes ved, at barnet skubber sig fremad med fødderne. På den måde holder barnet også balancen via fødderne, hvilket gør dem mere klar til at hoppe på en rigtig cykel. Selvom Micro G-Bike Light er nem at styre, så anbefaler vi altid, at dit barn bærer hjelm, når balancecyklen bruges.

Specifikationer

  • Farve: Pink
  • Alder: 2 til 5 år
  • Maks. vægt: 20 kg
  • Vægt: 3,2 kg
  • Længde: 76 cm
  • Hjul: 20 cm i diameter, 3,5 cm bredde - polyurethan hjul
  • Sædehøjde: Justerbart fra 370 mm - 470 mm
  • Styr: Justerbart med blødt gummigreb

Kvalitetsniveau
Micro G-Bike Light er helt i top på kvalitetsfronten. Det ses blandt andet på de anmærkninger, som deres produktionsfaciliteter har fået. Disse tæller blandt andet EN, ANSI og TUV. Kvaliteten afspejles eksempelvis i balancecyklens bløde polyurethan hjul, der sikrer, at den ikke skrider ud under kørsel.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse er ikke noget, du kommer til at bruge meget tid på. For det simple design på Micro G-Bike betyder, at du blot kan nøjes med en grundig rengøring et par gange om året for at holde balancecyklen ved lige.

EAN: 7640108565648

Ingen anmeldelser af dette produkt.