Vi er danskernes førende Cykelpartner, men vi vil også være din løbepartner. Vi har derfor et flot udvalg af alt, hvad du skal bruge på dine løbeture. Løbetøj handler ikke bare om at se godt ud, men om at føle sig godt tilpas, både før, under og efter en løbetur. Vi har allieret os med de bedste brands inden for løbetøj, sko og tilbehør til løb.

Bliv klædt på til løbeturen

Du behøver ikke kigge andre steder, for vi har alt i løbetøj, til at klæde dig på. Vi har løbestrømper, løbesko, løbebukser, løbetrøjer, løbeundertøj, og selvfølgelig pulsure med GPS, så du kan tracke dine løbeture. Vi har haft fokus på at finde noget løbetøj, som vi kan stå inde for, og vi har selv testet vores løbeudstyr. Det er vigtigt som løber, at man kan komme af med sved, og vi har derfor trøjer, som er specielt gode til at transportere sved og fugt væk fra kroppen. Dette giver en mere behagelig løbetur, og sørger for at du ikke bliver kold.

Gå ikke ned på udstyr

Et gammelt ordsprog siger at man ikke skal gå ned på udstyr. Og der er faktisk en smule sandhed i det, for det rigtige løbeudstyr, kan minimere risikoen for skader. Og så er der også noget der indikerer at løbere med manglende eller forkert udstyr, ofte holder med at løbe inden de næsten er kommet i gang. Det korrekte løbetøj og udstyr, kan være en motiverende faktor til at komme ud og løbe.

Det bedste løbetøj

Hvilket løbetøj der er det bedste, kommer selvfølgelig an på vejret og omgivelserne. Vi kan dele løbesæsonen op i vintersæson (kold) og sommersæson (varm). Uanset sommer eller vinter vil du ofte opleve at du kommer til at svede og dit tøj bliver fugtigt. Det er derfor vigtigt at specielt de inderste lag tøj kan transportere sveden/fugten væk fra kroppen.

Løb er sundt

Løb er sundt, for både krop og sjæl. Der er den konditionsmæssige og slankende fordel, men der er også fordele som samvær, kammeratskab og oplevelser i naturen. Løb nedsætter risikoen for livstilssygdomme og kroppen vil udskille endorfiner, som er en slags lykkehormoner, som giver dig bedre humør. Studier viser faktisk også at dine øjne og hjerne har godt af en løbetur. Folk der løber har et bedre syn, når de bliver ældre, og studier viser også at løb nedsætter risikoen for demens.

Flere løbere anbefaler at man finder sig en løbemakker, som er på samme niveau som en selv. Dette giver motivation, til at komme afsted, og det giver fælleskab.