Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Robens Breath 90 luftmadras giver dig optimal komfort. Luftmadrassen har en god bredde og tykkelse, som sikre at du får en god søvn. De skrå sider giver dig en øget sovekomfort helt ud til kanten af …
Læs mere
Tilbudet udløber 23-02-2020
Vejl.: 679,00 Før 679,00
DKK 519,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Robens Breath 90 luftmadras giver dig optimal komfort. Luftmadrassen har en god bredde og tykkelse, som sikre at du får en god søvn. De skrå sider giver dig en øget sovekomfort helt ud til kanten af madrassen. Ydermere har madrassen en flad ventil til hurtig oppumpning og tømning. Madrassen er meget let og kompakt og fylder derfor nærmest ingenting. Der medfølger en transporttaske. 

Anvendelse
Luftmadrassen er perfekt til som, som prioritere en god nattesøvn selvom du er ude på nye eventyr. Madrassen kan bruges til camping, spejder, overnatning i shelter eller til en vandretur. 

Specifikationer

  • Størrelse: 195 x 65 x 9 cm
  • Type: Letvægts luftmadras - Skal pumpes eller pustes op
  • Facon: Rektangulær
  • Yderstof: 20D polyestert - TPU-belagt
  • R-Værdi: 1.6
  • Pakket størrelse: 26 x 9 cm
  • Vægt: 930 g

Kvalitetsniveau
Med denne luftmadras fra Robens får du virkelig kvalitet for pengene. Deres kendskab og erfaring gør dem i stand til at skabe de bedste produkter ud af de bedste materialer. Dermed kan du være sikker på et produkt med en god ydeevne, holdbarhed og valuta for pengene. Denne luftmadras ligger kvalitetsmæssigt lige under high end, det betyder at du får en rigtig godt produkt til prisen. 

Vedligeholdelse
Liggeunderlaget kan aftørres med en let fugtig klud efter behov. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.