Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Assos LL.habuTights s7 cykelbukser er det ideelle valg når efteråret, det ustadige vejr, og senere vinteren begynder at melde sig. Disse tights er fleksible og komfortable og de er det ultimative par tights til vi…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Assos LL.habuTights s7 cykelbukser er det ideelle valg når efteråret, det ustadige vejr, og senere vinteren begynder at melde sig. Disse tights er fleksible og komfortable og de er det ultimative par tights til vintervejret. Buksen er produceret med et s7 indlæg, der er særligt designet til vinteren og kolde tider.

Anvendelse
Denne buks er ud af Assos' s7 linje, der primært er skabt til koldt vejr og cykling i vintermånederne. Tights'ene er med påsyet pude, således at man ikke behøver at have sine bib tights indenunder; og dermed giver LL.habutights dig mulighed for at performe og samtidig forblive ved den rette temperatur.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 61% Polyamid, 21% Polyester, 18% Elastan
  • Med indlæg
  • Vind- og vandafvisende
  • Lommer bagtil
  • Ekstra isolering ved knæene
  • Refleks-detaljer
  • RX Medium stof

Kvalitetsniveau
For at sikre perfekt pasform, har Assos lavet et lækkert panel på knæene foran, som er mere elastisk og åndbart, samt givet dem en ekstra refleks, så man bliver mere synlig i trafikken. Ydermere er det ofte knæene der er udsat for ekstra vindmodstand, og derfor har de fået et ekstra lag med RX Medium stoffet. Disse tights er med et indbygget indlæg, som ikke er syet direkte i stoffet, men fortsætter til panelets ende, og dermed får man en udvidet beskyttelse i frontområdet, da det er søm-frit. Buksen har en lomme bagtil, hvor du kan medbringe det mest nødvendige.

Vedligeholdelse
Assos anbefaler at man vasker sine LL.habuTights ved 30 grader maskinvask. Det kan være en fordel at vaske i flydende vaskemiddel, da pulver kan sætte sig i tøjet.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Højde Vægt Indvendig benlængde
S 160-169 cm. >70 kg 77,5-80 cm
M 170-179 cm. >75 kg 80-82,5 cm
L 180-185 cm. >80 kg 82,5-85 cm
XL 186-190 cm. >85 kg 85-86,5 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.