Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Assos har udviklet disse vinter cykeltights til kvinder, som yder høj komfort til de kølige cykelturer. HL. Tiburutights_S7 fra Assos har en perfekt pasform, og yder ekstra varmeisolering ved hjælp af RX M…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Assos har udviklet disse vinter cykeltights til kvinder, som yder høj komfort til de kølige cykelturer. HL. Tiburutights_S7 fra Assos har en perfekt pasform, og yder ekstra varmeisolering ved hjælp af RX Medium på forsiden af benene, og varmeregulering ved hjælp af RX Light bagpå. Denne cykelbuks er designet med et S7 indlæg, som er særligt egnet til vinter og kølige dage. For øget synlighed er buksen fremstillet med reflekterende detaljer.

Anvendelse
Disse tights fra Assos er udviklet til brug i efterårs- og vintermånederne. Designet gør denne cykelbuks ideel til kolde dage, og skal bruges alene.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 62% polyamid, 20% elastan, 18% polyester
  • Med S7 indlæg
  • Til efterår og vinter
  • Perfekt pasform
  • Ekstra varmeisolering og regulering ved benene
  • Reflekterende detaljer

Kvalitetsniveau
HL. Tiburutights_S7 cykeltights til kvinder er fremstillet i et let materiale, der sikrer dig høj ydeevne, uden at gå på kompromis med varmeisoleringen. Disse cykelbukser er fremstillet i flere forskellige materialer der holder på varmen, men også afleder varmen så du ikke bliver overophedet.

Vedligeholdelse
Assos anbefaler, at cykelbukserne vaskes med vrangen udad ved 30 grader, i et sportsvaskemiddel. Cykeltøj slides ikke på cyklen, men det kan blive slidt unødvendigt ved den forkerte behandling ved vask.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Omkreds hofte
Indvendig benlængde
Str. XS 86 cm 71-72,5 cm
Str. S. 90 cm 72,5-75 cm
Str. M. 100 cm 75-77,5 cm
Str. L 102 cm 77,5-79 cm
Str. XL 110 cm 79-80 cm

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.