Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne herresadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks Flyer Honey er en fed lædersadel med en god komfort og et fedt design. Design og kvalitet sikrer en eksklusiv sadel med l…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 799,00 Før 699,00
DKK 629,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne herresadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks Flyer Honey er en fed lædersadel med en god komfort og et fedt design. Design og kvalitet sikrer en eksklusiv sadel med lang levetid. Vær opmærksom på, at læderet kan smitte af på lyse bukser.

Anvendelse
Brooks sadler bruges typisk på smarte cykler og rigtige retro cykler. Brooks sadler kan være med til at peppe din cykle op. Alle Brooks sadler tilpasser sig typiske til cyklistens former samtidig med, at sadlerne med den rigtig vedligeholdelse har en lang levetid. Styrken af Brooks sadler gør dem ideel til alle cyklister også cyklister i den tunge ende.

Specifikationer

  • Type: Brooks Flyer
  • Kørestilling: 60/30 graders kørestilling
  • Farve: Brun
  • Længde: 27,5 cm
  • Bredde: 17,5 cm
  • Højde: 8,7 cm
  • Vægt: 860 gram
  • Understel: Stål

Montering
Denne Brooks sadle kan monteres på alle cykler med det rigtige beslag. (Se under anbefalede produkter). I takt med at læderet bliver brugt og slidt bliver "læderbetrækket" større end konstruktionen på sadlen. Brooks har lavet en løsning på dette ved at montere en skrue under sadlen, som strammer læderbetrækket op igen.

Kvalitetsniveau
Brooks sadle er af højeste kvalitet, og Brooks bruger kun kvalitetsmaterialer til deres produkter. Funktionen med at kunne strække læder ud, efter læder har givet sig viser kun, at Brooks går op i deres produkter og dermed giver sadlen en lang levetid.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at smøre sadlens læderbetræk. Dette anbefales grundet en bedre komfort, et bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

15-02-2017
12-06-2015
passer rigtig fint til min sorte fat bike