Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne sadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks sadler er lavet i læder af høj kvalitet. Styrken på Brooks sadler gør dem ideel til alle cyklister også c…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 679,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne sadel fra Brooks giver din cykel den sidste finish samt et eksklusiv look. Brooks sadler er lavet i læder af høj kvalitet. Styrken på Brooks sadler gør dem ideel til alle cyklister også cyklister i den tunge ende. Generelt for alle Brooks sadler er at de tilpasser sig cyklistens former samt at de har en lang levetid med den rigtige vedligeholdelse.

Anvendelse
Brooks sadler bruges typisk på smarte cykler og rigtige retro cykler. Brooks sadler er den sidste ting for at peppe cyklen lidt op. Brooks sadler byder på en fed sadel med en god komfort, fedt design, lang levetid og eksklusivitet. Vær opmærksom på, at læderet kan smitte af på lyse bukser. Se under anbefalet produkter for plejemidler og værktøj.

Specifikationer

  • Type: Brooks B67
  • Kørestilling: 60 graders kørestilling
  • Farve: Lysebrun
  • Længde: 26 cm
  • Bredde: 20,5 cm
  • Højde: 7,3 cm
  • Vægt: 850 gram
  • Understel: Stål

Montering
Denne Brooks sadel kan monteres på alle cykler med et bestemt beslag. I takt med at læder bliver brugt og slidt bliver "læderbetrækket" større end konstruktionen på sadlen. Brooks har lavet en løsning på dette ved at montere en skrue under sadlen, som strammer læderbetrækket op igen. Dette er en fast nøgle på denne sadel (Se under anbefalet produkter).

Kvalitetsniveau
Brooks sadler er af højeste kvalitet, og de bruger kun kvalitetsmaterialer til deres produkter. Funktionen med at kunne strække læder ud efter læderet har givet sig viser, at Brooks går op i deres produkter og dermed giver sadlen en lang levetid.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at smøre sadlens læderbetræk. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

01-09-2014
Den sædvanlige gode kvalitet. Kræver et overtræk, så den ikke gennemvædes.